Clarins Lip Milky Mousse thumbnail

Ik ben mega fan van Clarins en was ook super enthousiast dat ik de Clarins Lip Milky Mousse mocht gaan testen! Zijn jullie benieuwd naar dit nieuwe lip product? Lees dan meer hierover in mijn review.

Over Clarins

Zoals ik al aangaf is Clarins een van mijn favoriete merken. Wat ik mooi vind is dat Clarins een echt familie bedrijf is met zijn oorsprong in Frankrijk. De producten van Clarins worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan planten. De kans dat je huid hierop gevoelig reageert is dus erg klein wat Clarins een geliefd merk maakt bij velen. In mijn make-up stash vind je aardig wat producten terug van Clarins. En ben altijd erg tevreden over de kwaliteit van hun producten.

Clarins Lip Milky Mousse 233

Clarins Lip Milky Mousse

De Lip Milky Mousse heeft een hele lekkere luchtige structuur welke de lippen heerlijk gaat hydrateren. De Mousse heeft een hele mooie licht rode kleur welke ook nog eens super goed blijft zitten. Hij geeft geen glans maar meer een wat mattere finish. Normaal zou je bij matte lip producten verwachten dat ze de juist uitdrogend werken maar dat is bij deze lip mousse niet het geval. Ze blijven fijn en gehydrateerd aanvoelen.

Clarins Lip Milky Mousse swatch

01 Milky  Strawberry

De Lip Mousse heeft een hele mooie rood/roze tint. Ik heb nummer 01 Milky  Strawberry. Deze geeft gelijk een hele frisse uitstraling aan het gezicht. Deze kleur kan bij iedereen en is niet te heftig. Deze kleur is een ideale kleur voor het lente/zomer seizoen door zijn frisse tint.

Clarins Lip Milky Mousse clean

Clarins Lip Milky Mousse 1

Wat ook echt een pluspunt van Clarins is. is dat de verpakkingen natuurvriendelijk zijn. Maar ook dat ze zelfs in de make-up planten extracten gebruiken waardoor je make-up ook verzorgend op de huid werkt.Het product zit in een tube en het enige wat ik minder handig vind aan dit product is het kussentje waarmee hij aangebracht word. Deze is heerlijk zacht maar wel vrij groot waardoor de kans op uitschieten wat groter is. Wat ik echt geweldig vind aan dit product is de geur! Echt om verliefd op te worden.

Clarins Lip Milky Mousse-2

De Clarins Lip Milky Mousse is voor €24,48 verkrijgbaar bij o.a Douglas en in de online webshop van Clarins.

Het jij deze lip mousse al geprobeerd en wat vond jij er van?

Liefs,

Saskia

Clarins Lip Milky Mousse