Kneipp Patchouli

Heb je een druk leven en kan je wel wat ontspanning gebruiken? De nieuwe Kneipp Patchouli lijn, heeft een heerlijke zachte geur, die je helpt ontspannen en je rust geeft. En ik mag ook nog eens 3 mensen blij maken met de nieuwe Kneipp lichaamsverzorgingslijn. Benieuwd naar de review en hoe jij kans maakt? Lees dan gauw verder!

Kneipp Patchouli

Over Kneipp Patchouli

Patchouli is een kruid, met geurige donzige bladeren en witte bloemen met een paarsige waas. Patchouli heeft de kracht om je rust te geven en waardoor je weer in balans komt. De etherische patchouli-olie zorgt voor een rustgevend gevoel en heeft een stimulerende werking op de passie. Bovendien voelt de Kneipp Patchouli puur en zacht aan op de huid. Wat heerlijk aanvoelt, ook voor een gevoelige huid.

De volledige Kneipp Patchouli lijn bestaat uit:

 • Badolie Patchouli
 • Douchegel Patchouli
 • Kneipp Huidolie Patchouli
 • Douche Foam Patchouli
 • Bodylotion Spray Patchouli
 • Body Creme Patchouli
 • Body Lotion Patchouli
 • Massageolie Patchouli

Kneipp Patchouli

Kneipp Bodylotion Patchouli

Ontspannen en hydrateren tegelijk, dat kan met de Kneipp bodylotion Patchouli. Verrijkt met natuurlijk intensief verzorgende plantenoliën die je een ontspannen gevoel geeft. De textuur is luchtig en zacht en trekt snel in de huid en verzorgt intensief. De geur is heel zacht en heel fijn. Een geur die ik nog niet kende maar heel erg fijn en ontspannen vind.

Kneipp Bodylotion Patchouli  is verkrijgbaar voor €9,49

Kneipp Patchouli

Kneipp Huidolie Patchouli

Ik vind oliën voor de huid heerlijk te gebruiken na een badsessie of als ik een lange dag in de zon gezeten heb. De ontspannende huidolie van Kneipp helpt me dat rustmomentje te pakken. De olie bevat natuurlijke therische patchouli-olie. De geur is iets meer aanwezig dan bij de body lotion. Hij is wat kruidiger qua geur en zoet, echt heerlijk! Zowel lichaam en geest komen hiervan weer in balans. De olie smelt snel samen met de huid en geeft directe hydratatie. Plakt niet maar zelf raad ik wel aan om even de tijd te geven om het in te laten trekken, om eventuele vlekken op kleding te voorkomen.

Kneipp Huidolie Patchouli  is verkrijgbaar voor €8,99

Kneipp Patchouli

Kneipp Massageolie Patchouli

Wie zegt er nou nee tegen een heerlijk massage en massageolie? Bij een ontspannen massage kan een ontspannende en rustgevende olie zeker niet ontbreken. Ook deze olie bevat natuurlijke etherische patchouli-olie. De geur is war, kruidig en zoet en zeer aangenaamd. Zowel geest als lichaam komen volledig tot rust hiermee. De massageolie zorgt er gelijk voor dat de huid zacht en soepel word. De massageolie is iets voller dan de huidolie

Kneipp Massageolie Patchouli  is verkrijgbaar voor €8,99

Kneipp Patchouli

Kneipp Body Creme Patchouli

En als laatste zijn we aangekomen bij de Kneipp body creme die in een grote pot zit met een inhoud van 200ml. De body creme bevat een hoogwaardige patchouli-olie in combinatie met de verzorgende sheabutter. Sheabutter is ideaal voor wanneer je huid een hydratie boost kan gebruiken. De crème voelt heel zacht en romig aan en direct na het eerste gebruik merk je dat de huid zijde zacht en gehydrateert aanvoelt. De crème trekt snel in en laat geen vettig laagje achter.

Kneipp Body Creme Patchouli  is verkrijgbaar voor €9,99

Kneipp Patchouli

Zoals ik al zei mag ik 3 mensen blij maken met deze 4 nieuwe Kneipp Patchouli lichaamsverzorgingsproducten t.w.v. €37,46

Wat moet je doe?

 • Like Jamey, Lonneke op Instagram of Facebook
 • Deel de winactie op 1 van deze kanalen (bijvoorbeeld in je story’s)
 • Vergeet niet Jamey en Lonneke te taggen zodat ik je deelname kan zien

Ik zou het ook erg lief vinden als je nog wat vrienden en vriendinnen tagged in de winactie! De winactie loopt t/m 4 mei en de winnaar krijgt een berichtje. Succes!