Biodermal Sensitive Balance

Heb je last van een gevoelige huid die uit balans is? Dan is de Biodermal Sensitive Balance misschien iets voor jou. Ik heb zelf een gevoelige huid en met sommige huidproducten begint mijn huid al te snel branderig aan te voelen. Gevoelige huid heeft verschillende oorzaken waar jezelf zeker iets aan kan veranderen. Benieuwd hoe het werkt en mijn ervaring is, lees dan gauw verder!

Biodermal Sensitive Balance

Biodermal Sensitive Balance

De Biodermal Sensitive Balance is een lijn die special ontwikkeld is voor de gevoelige huid. Het bevat geen kleurstof, geen parfum of alcohol. In huidverzorging voor een gevoelige huid gaat het erom wat er niet in zit. Biodermal heeft al 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van gezichtsproducten, en weet hoe een gevoelige huid ontstaat. Want een gevoelige huid is geen huidtype maar heeft alles te maken met de conditie van de huid.

Alle producten uit de Sensitive Balance lijn bevatten  prebiotica en dat is bijzonder. Want prebiotica komt nog niet veel voor. Prebiotica  zijn voedingsstoffen voor goede bacteriën die helpen bij het creëren van een gezonde omgeving voor de microbioom van de huid. Microbioom zorgt voor de huidbarrière en een kalmerende huid.

Biodermal Sensitive Balance

Biodermal Sensitive Balance

Sensitive Balance – Micellair reinigingsgel

Om je huid in goed te verzorgen is vooral het reinigen het belangrijkste wat mij betreft. Ik doe dit zowel in de ochtend als avond.  Deze reinigingsgel verwijderd op een milde manier make-up en vuil en is ook geschikt voor ogen en lippen. De gel voelt fris en luchtig aan. Je kan het zowel met als zonder water gebruiken. Ik gebruik het met water. Ik maak mijn huid vochtig met lauw water en vervolgens breng ik een kleine hoeveelheid aan op mijn gezicht. Ik masseer het zachtjes in met mijn vinger toppen. Vervolgens spoel ik de gel af met lauw water en dep ik mijn gezicht droog. De gel droogt de huid niet uit en voelt na het reinigen niet trekkerig aan.

Sensitive Balance Micellair reinigingsgel is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €24,99

Biodermal Sensitive Balance

Biodermal Sensitive Balance

Sensitive Balance -Fluide

De Fluide is een lichte creme die geschikt is voor de normale en gecombineerde huid. De crème is verrijkt met hyaluronzuur, prebiotica, panthenol en Vitamine E. Het is een ideale crème die roodheid van de huid verminderd en de huid intensief gehydrateerd. Ik gebruik deze crème aan op een gereinigde huid in de ochtend. Het trekt snel in en je huid voelt direct soepel en zacht aan.

Sensitive Balance Fluide is exclusief bij Kruidvat en Trekpleister voor €27,99

Biodermal Sensitive Balance

Biodermal Sensitive Balance

Sensitive Balance – Crème

Deze crème is ideaal als de huid net dat beetje extra nodig heeft. Het is een volle en romige crème die de huid intensief hydrateerd, voed en de huid kalmeert. De crème is verrijkt met hyaluronzuur, prebiotica en panthenol. De crème kan je goed gebruiken als aanvulling op de Fluide. Ik gebruik de crème juist om dat deze voller is in de avond. Ik breng hem aan op een gereinigde huid. In de nacht hersteld de huid zich en deze crème biedt mij de beste ondersteuning daarbij. Mijn huid word er rustiger van en gehydrateerd.

Sensitive Balance Crème is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €29,99

Biodermal Sensitive Balance

Biodermal Sensitive Balance

Sensitive Balance – Oog Gel-Creme

Juist het gebied rondom je ogen is gevoeliger en dunner en heeft dus een andere behoeftes als de rest van je gelaat. Deze oogcrème van Biodermal is romig en voelt fris aan. De combinatie van gel en crème bevalt mij erg goed. De crème vormt een goede basis voor onder je make-up. Ik breng de oogcrème al kloppend aan met mijn vingertoppen. De huid rondom mijn ogen is rustiger en gehydrateerd.

Sensitive Balance Oog Gel-Creme is exclusief verkrijgbaar Kruidvat en Trekpleister voor €29,99

Biodermal Sensitive Balance

Wat een heerlijke lijn voor de gevoelige huid. Ik heb geen irritaties ondervonden. Mijn huid is meer in balans en rustig en voelt gehydrateerd aan.

Biodermal Sensitive Balance | Versterkt en kalmeert de gevoelige huid