Cirrus Curly and Ripply

Afgelopen jaar is Cirrus Wave Styler gelanceerd, een innovatief en revolutionair haarstylingsproduct. Het is een handige tool die zonder hitte je haar meer volume geeft op verschillende manieren. Vandaag vertel ik jullie meer over de Cirrus Curly and Ripply, lees je mee!

Cirrus Curly and Ripply

Over Cirrus Curly and Ripply / Wave Styler

De Cirrus Wave Styler is een design uit Hong Kong en ontstaan door Dhr. Simon To. Hij heeft zich laten inspireren door haarstylist die de meest creatieve kapsel creërende met zijn handen. En zo ontstond deze handig tool.

Cirrus Curly and Ripply

Cirrus Curly and Ripply

De Cirrus Curly and Ripply heeft drie rond draaiende koppen. Door op de zwarte hendel van de borstel te drukken draaien de koppen 270 graden. Hierdoor creëer je in een handomdraai meer volume, slag in het haar of zelf krullen op kort haar. Cirrus Curly and Ripply maakt geen gebruik van warmte en beschadigd je haar dus niet, zeker een groot pluspunt!

Je gebruikt de Wave Styler op drooghaar en hierbij moet je wel een goed verstevigingsproduct gebruiken (mousse, volumepoeder). Je begint bij je aanzet met de borstel en je drukt om de zwarte hendel. Dit herhaal je op verschillende plekken op het haar. Hierdoor krijg je meer volume of een slag in het haar. Daarna gebruik je een spray  of haarlak om het resultaat de hele dag te behouden.

Cirrus Curly and Ripply

Cirrus Curly and Ripply

In de doos zit ook een container bij waarbij nog drie andere ronden koppen zitten. In het andere gedeelte kan je de borstel plaatsen. Ik heb alleen de drie koppen gebruikt met 4 uiteindes, die werkte op mijn lange haar het beste.

Cirrus Curly and Ripply

Hier een voor en na foto. Je ziet duidelijk verschil en mijn haar heeft in een paar minuten meer volume. Ik gebruikte het in eerste instantie zonder een stylingsproduct maar dan werkt de Cirrus Curly and Ripply niet goed, het is dus echt nodig om direct een stylingsproduct erbij te gebruiken. Heel fijn dat er geen warmte aan te pas komt en dus veilig te gebruiken is.

Cirrus Curly and Ripply

Cirrus Curly and Ripply is verkrijgbaar in de webshop van John Beerens voor €69,95

Hoe breng jij het meer volume in je haar?