Iedereen droomt er wel van, die perfecte witte tanden zonder gelijk allemaal dure behandelingen of gekke bitjes. Bloomr is niet alleen een rage, maar het werkt ook echt! Benieuwd naar mijn resultaten? Lees dan snel verder.

Nou zijn er ontzettend veel tandpasta’s die stralend witte tanden beloven (denk maar eens aan de reclames van Shakira). Maar helaas hebben deze bij mij eigenlijk nooit effect. Ik was dan ook erg benieuwd toen de houtskool rage zo trending was. En werkt het ook echt?

BLOOMR

Bloomr is hét merk als het gaat om houtskool tandpasta. Bloomr is namelijk de enige met het CocoPure+ certificaat. Het CocoPure+ certificaat houd ik dat alle producten van Bloomr voorzien zijn van de meest zuivere en kwalitatieve ingrediënten. Helaas zijn er ook een hoop producten op de markt die dit niet bieden waardoor de houtskool tandpasta ook weleens negatief in het nieuws komt terwijl dit helemaal niet nodig is.

Om de Bloomr Coconut Charcoal aan te brengen heb je een speciale tandenborstel nodig. Dit is een tandenborstel gemaakt van biologisch bamboe. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar de haartjes zijn ook heel erg zacht en fijn waardoor je de charcoal poeder makkelijker kunt aanbrengen en je makkelijk kunt poetsen.

Bloomr Coconut Charcoal

De charcoal (houtskool) is een 100% natuurlijke manier om je tanden te bleken. Er zitten geen enge bestandsdelen in waardoor je ook niet bang hoeft te zijn dat het schadelijk is voor je tanden. Door de coconut extracten wordt er ook gewerkt aan de pH-waarde in je mond. Dit is heel fijn wanneer je bijvoorbeeld last hebt van een slechte adem. Waar de Charcoal heel goed op werkt zijn tanden met verkleuringen door koffie, thee, roken en bijvoorbeeld wijn. En gezien ik nogal veel koffie drink is dit dus perfect om door mij te laten testen!

Before

Hoe breng je het aan?

  • Maak de tandenborstel een beetje nat
  • Dip 1 keer in de poeder
  • Poetsen maar! (minimaal 4 minuten goed poetsen)
  • Spoelen met water
  • De poeder is smaak en geurloos. Wil je dus toch een fris bekkie? Poets dan je tanden nog even na met gewone tandpasta.

Het ziet er niet heel erg smakkelijk uit..

Een kleine tip van mij. Poets niet met witte kleding aan. Zelf hang ik extreem overdreven boven de wasbak en probeer ik mijn mond zo dicht mogelijk te houden met het poetsen. Het spettert namelijk altijd wel een beetje en niets is vervelender dan vlekken in je schone kleding.

Het resultaat na 2 keer poetsen.

Het resultaat

Na 2 keer poetsen zag ik dat mijn verkleuringen eigenlijk gelijk weg gingen. Het echt witter worden kwam pas een week later. Niet gek natuurlijk want het product moet je natuurlijk wel iets vaker gebruiken dan 1 keer. Je kunt het in principe elke dag gebruiken. Maar zelf vind ik dat nogal een gedoe. Vooral als je haast hebt is het niet handig. Daarom heb ik er voor gekozen om 2 a 3 keer per week mijn tanden te poetsen met de Bloomr Coconut Charcoal.

De Bloomr Coconut Charcoal is te koop in de webshop van Bloomr voor €39,95. Een losse tandenborstel kost €8. Maar wil je een setje voor jou en eentje voor je partner? Dan hebben ze ook een leuke deal van €49,95. Je ontvangt dan 2 tandenborstels en 2 potjes Coconut Charcoal.

Wat vind jij van de Bloomr Coconut Charcoal rage? Zou jij het zelf ook gebruiken?

Handtekening Jamey

#Bloomr #charcoal