Bourjois Rouge Velvet Ink - Matte musthave!

Bourjois komt weer met een nieuwtje! Namelijk de Bourjois Rouge Velvet Ink. Een liquid lipstick die je absoluut wilt hebben. Benieuwd? Ik laat een aantal kleuren aan je zien dus lees snel verder!

Zoals ik al zei is het een liquid lipstick (ook wel een vloeibare lippenstift genoemd). Doordat ze liquid zijn blijven ze langer goed zitten. En ook het aanbrengen gaat ontzettend makkelijk door de dunne applicator. Zoals de naam al zegt is het een soort ink met ontzettend veel pigment. De ink voelt erg licht aan op de lippen waardoor je bijna niet door hebt dat je iets op je lippen draagt. Echt prachtig!

Bourjois Rouge Velvet Ink

Maar liefst 18 kleuren!

De Bourjois Rouge Velvet Ink is verkrijgbaar in 18 prachtige kleuren. Van zachte nude tinten tot fel rood. Iedere Rouge Velvet heeft een hele classy verpakking met een beetje een vintage look.

Bourjois Rouge Velvet Ink 2Bourjois Rouge Velvet Ink 1

Swatches

Zelf ontving ik 6 prachtige kleuren om uit te proberen. De kleuren die ik heb ontvangen zijn:
04 Mauve Sweet Mauve
08 Coquelic’hot
09 Rouge á Rêves
10 Re(d) Belle
15 Sweet Dar(k)-ling
18 All about brown

Swatches Bourjois Rouge Velvet Ink 2Swatches Bourjois Rouge Velvet Ink 1

Wanneer de liquid lipstick is opgedroogd heeft hij een zachte velvet matte finish. Ik was bang dat hij erg droog zou voelen op de lippen, maar dit is absoluut niet het geval. Je merkt amper dat er een lipstick op je lippen zit. Nou zou deze lipstick 24 uur lang touch, transfer en kiss proof zijn. Maar helaas is dat niet het geval bij mij. Vooral wanneer ik wat eet of drink merk ik dat ik de lipstick daarna wel weer moet bijwerken. Vooral als je een lipstick eter bent zoals ik zul je merken dat hij niet heel lang blijft zitten in het midden van je lippen. Bijwerken is dus wel een must!

Mijn favoriet is Mauve Sweet Mauve. Deze zit dan ook al in mijn tas voor dagelijks gebruik! De Bourjois Rouge Velvet Ink kosten €16,99 per stuk en zijn onder andere te koop bij diverse drogisten en Bol.com.

Bourjois Rouge Velvet Ink pin