Biodermal Pure Balnce Serum Intro

Met de Biodermal Pure Balance lijn ben ik al enige tijd bekend mee en sinds kort hebben ze aan deze lijn de Biodermal Pure Balance Skin Boosting Serum toegevoegd. Een hooggeconcentreerd serum die belooft onzuiverheden en oneffenheden te verminderen en zoals de naam al zegt, je huid een boost geeft! Ik heb het een paar weken dagelijks gebruikt en of het werkt lees je vandaag!

Biodermal Pure Balance Serum

Over Biodermal Pure Balance Serum

Biodermal Pure Balance Skin Boosting Serum is special voor de volwassen huid die last heeft van onzuiverheden en oneffenheden. De combinatie van ingrediënten zoals hyaluronzuur en niacinamide hebben een intensieve werking op de huid.

Werking

  • Verfijnt – De hoge concentratie niacinamide (vitamine B3) verfijnt de poriën, gaat onzuiverheden tegen en verbetert de huidteint.
  • Hydrateert – Huideigen hyaluronzuur en intensief hydraterende ingrediënten zoals glycerine en panthenol verbeteren de vochtbalans en maken de huid zacht.
  • Verbetert – Vitamine E, co-enzym Q10 (antioxidanten) en niacinamide beschermen en verbeteren de barrière en elasticiteit van de huid.

Biodermal Pure Balance Serum

Biodermal Pure Balance Serum

De verpakking

Het serum van Biodermal Pure Blance heeft de zelfde zee-blauwe kleur als de andere producten uit deze lijn. De tube heeft een inhoud 30 ml en heeft een handige opening onderaan, waarmee je het serum goed kan doseren.

Biodermal Pure Balance Serum

Het gebruik van Biodermal Pure Balance Skin Boosting Serum

Je kan dit serum in de ochtend en avond gebruiken voordat je begint met je dag of nachtcrème. Zorg als je het product aanbrengt je huid schoon is. Ik neem ook altijd mijn hals mee en zo ook met dit serum. De substantie is luchtig en fris en heeft een zacht frisse geur. Na de eerste keer dat ik het serum gebruikte merkte ik al dat mijn huid heel zacht en gehydrateerd aanvoelde. Nu ik het twee keer per dag dagelijks gebruik zie ik dat mijn huid veel rustiger is en gezonder eruit ziet. Juist in de maanden november en december ben ik meer gestrest, wat ook een weerslag heeft op mijn huid. Maar nu ik Skin Boosting Serum gebruik heb ik geen last meer van oneffenheden of stressbultjes in mijn gezicht.

Biodermal Pure Balance Serum

Nog even fijn om te weten is dat de producten van Biodermal Dermatologisch getest & pH huidneutraal zijn en ook geschikt zijn voor de gevoelige huid. Om optimaal resultaat te behalen uit dit product is het raadzaam om dit in combinatie te doen met de andere producten van de Biodermal Pure Balance lijn. En dat zeg ik omdat dit voor elk merk geldt. De producten versterken elkaar van één en hetzelfde merk. Ben je opzoek naar een goede boost voor je huid dan kan ik dit serum zeker aanraden.

Biodermal Pure Balance Skin Boosting Serum is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en Etos voor €24,99 (Etos heeft een actie momenteel van 1+1 gratis)