Bodymist van Bruno Banani en Mexx

Wil een een heerlijk verfrissende en betaalbare geur, dat zijn één van deze 3 bodymists misschien wel wat voor jouw! Bodymists zijn een trend op geurgebied. Daarom lanceren Bruno Banani en Mexx hun favoriete geuren nu ook in een bodymist variant. Vandaag laat ik jullie de nieuwste bodymist van Bruno Banani en Mexx zien!

Bodymist van Bruno Banani en Mexx

Over Bodymist

Bodymist is ideaal om als verfrissing te gebruiken en dat niet alleen. In de loop van de dag vervaagd de geur van parfum wellicht die je die ochtend op hebt gedaan. Misschien is een nieuwe parfum op sprayen net iets te veel van het goeie en daarom is een bodymist ook erg fijn. Bodymists zijn veel lichter als parfum en zijn vaak betaalbaar en fijn om mee te nemen onderweg.

Bodymist van Bruno Banani en Mexx

Bodymist Bruno Banani Woman

Veel vrouwen onder ons kennen deze vast van vroeger nog als parfum. Voor mij daarin tegen was deze geur helemaal nieuw! Van de drie bodymists is dit zeker mijn favoriet! Het is een zoete en vrouwelijke en verleidelijke geur. De topnoten bestaan uit zoete sinaasappel, klimop en waterlelies. Het hart bestaat uit noten van perzik, fresia en lelietjes-van-dalen. De basis voegt hier noten van witte muskus en crèmeachtige vanille aan toe, voor een perfecte harmonie. Ik vind hem zelfs zo lekker dat ik zeker voor de parfum variant nog wil gaan!

Bodymist Bruno Banani Woman is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €9,99

Bodymist van Bruno Banani en Mexx

Bodymist MEXX Ice Touch

MEXX Ice Touch is een mannelijke geur, ontwikkeld voor de man. Het is verfrissende geur die even wat meer energie geeft op warme zomerse dagen. Pittige topnoten van grapefruit, groene appel, berkenblad en mandarijn zorgen voor koelte, terwijl het groene hart van cederblad, jasmijn en rozenblaadjes oververhitting voorkomt. Noten van amber, sandelhout, patchoeli, tonkabonen en muskus geven de geur een vleugje warmte, om het ijzige van de buitenkant iets te verzachten.

Bodymist MEXX Ice Touch is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €9,99

Bodymist van Bruno Banani en Mexx

Bodymist MEXX Woman

Ook van deze variant is er een parfum verkrijgbaar. Ook een frisse en fruitige geur alleen iets lichter als die van Bruno Banani. De geur bestaat o.a. uit een combinatie van ananas, perzik, rozen en jasmijn! De geur begint koel en fris maar eindigt heerlijk zacht en warm.

Bodymist MEXX Woman is verkrijgbaar bij Kruidvat voor 9,99

Bodymist van Bruno Banani en Mexx

Bodymistst zoals deze drie zijn heerlijk vooral om je in de zomermaanden extra verfrissing te geven. Zoals ik al aangaf vind ik vooral Bruno Banani Woman het lekkerste en is inmiddels ook bijna op. Ik vind het alleen jammer en dat is gewoon zo met bodymistst dat de geur zo snel vervliegt, het is dus echt bedoeld als opfrissers!

Bodymist van Bruno Banani en Mexx zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

Ken jij één van deze geuren al?