Zelfs in de zomer zitten ze niet stil bij Blux Box! Tijd voor een nieuwe unboxing, dit keer van de Blux Box van Augustus! Benieuwd wat er in zat? Lees dan snel verder.

Deze maand heeft Blux Box een heerlijke eye-box gemaakt. 3 prachtige make-up producten ook nog een masker en cremé. Super toch! Ik laat je graag de inhoud zien, kijk je mee?

image

Eyelure Volume Lashes N070 full size €7,99

Hoe gaaf is dit! Eyelure Volume Lashes! Nou heb ik wel een eigen wimperextentions salon, toch is het altijd handig om nepwimpers in huis te hebben voor een bad lash day zoals ik het noem.

image

Être Belle Lash-Xpress & Hyaluronic Mascara full size €15,90

Tja, zelf gebruik ik geen mascara, maar er is vast wel iemand die er blij van word in mijn omgeving. Het borsteltje zou er voor zorgen dat je prachtig volle en gekrulde wimpers zou krijgen. Ik ben benieuwd!

image

Unani Absolute Care Eye Contour Concentrate full size €15

Unani Absolute Care Eye Contour Concentrate vermindert wallen, minimaliseert donkere kringen en vermindert de verschijning van rimpels. Gelukkig heb ik er nog geen last van, maar wie weet maak ik mams er blij mee?!

blux box van augustus 6

blux box van augustus 5

Être Belle Longlasting Eye Shadow Pen full size €9,95

Wauw! Hier word ik echt heel erg blij van! Ik ontving een licht roze kleur, in het echt valt het roze wel mee en is hij dus perfect voor highlighten! I love it!

blux box van augustus 2

Christian Faye Longlasting Eyebrow/Eyeliner Pencil full size €9,95

Ik ben al bekend met dit wenkbrauw potlood, helaas heb ik hem namelijk al (3x). Hoe fijn hij ook is, ik gebruik hem veel te weinig omdat ik niet zo houd van heftige wenkbrauwen.

blux box van augustus 1

Aldo Vandini Contour Eye Mask full size €2,99

Altijd fijn een masker! Het merk Aldo Vandini is ook al een aantal keer in de box verschenen en keer op keer ben ik blij verrast. Dit masker zou vermoeide en gezwollen ogen verzachten en daarnaast ook donkere kringen verminderen. Erg fijn dus!

Al met al ben ik erg blij met de Blux Box van Augustus. Vooral de Eye Shadow Pen en de nep wimpers hebben mij enorm blij verrast. Wil jij nou ook de Blux Box volgende maand bestellen? Ga dan naar de site van Blux Box! De Blux Box kost maar €14,95 incl verzending per maand.

Alle producten zijn super, maar welke is jouw favoriet uit de Blux Box van Augustus?

Handtekening Jamey