Sinds wij het huis zijn ingetrokken hebben wij ontzettend veel opgeknapt. Toch is er 1 ruimte in het huis blijven liggen, namelijk de badkamer. Tijd om dus eens wat inspiratie op te doen! Kijk je mee?

Toen ik er net over nadacht vond ik het best gek eigenlijk. De badkamer is een van de ruimtes waar we het meeste zijn, en toch hebben we er nog helemaal niets aan gedaan! Tijd om de badkamer dus een make-over te geven. Standaard werd onze badkamer vrijwel kaal opgeleverd. Een toilet, een douche (zonder cabine of iets) en een wastafel. Het enige wat wij er tot nu toe aan hebben gedaan is een douchecabine geplaatst en twee kasten voor de handdoeken en douchespulletjes. Ontzettend saai dus.

badkameraccessoires

Nou hebben wij niet het budget om de badkamer rigoureus te verbouwen. Toch denk ik dat je een badkamer flink kan opfleuren met een likje verf en leuke badkameraccessoires. Persoonlijk houd ik erg veel van wit en grijs tinten met wat neutrale pastel kleurtjes om de ruimte een beetje te breken. En gezien onze badkamer betegeld is denk ik niet dat wij de badkamer een likje verf zullen geven.

badkameraccessoires

Op internet kwam ik het mooie merk Aquanova tegen. Aquanova staat er om bekend een zeer uiteenlopend assortiment te hebben waar iedereen wel wils. Ik ben op slag verliefd geworden op de stenen badkamer accessoire. Ze doen mee een beetje aan marmer denken, alleen iets man vriendelijker. Ik ga beginnen met het zoeken van een mooie spiegel en wat leuke badkameraccessoires. Het grove werk komt in de toekomst nog wel!

Hoe heb jij jouw badkamer opgefleurd?

Handtekening Jamey