Eenmaal klaar met werken race ik naar huis, zet het eten in de oven en ga ik heerlijk genieten in de tuin. Met dit heerlijke weer wil je toch niets liever dan lekker chillen in je tuin? Vandaag geef ik je 5 tips om je tuin “chill” proof te maken, kijk je mee?

Tip 1: Zorg voor een beetje schaduw

Schaduw!? Jep, schaduw. Een hele dag in de volle zon houd niemand vol. Het is daarom heerlijk om ook wat verkoeling in de schaduw te kunnen opzoeken. En mocht je nou toch een die hard zonner zijn is het altijd fijn om je drinken in de schaduw te zetten. Je kunt natuurlijk een zonnescherm ophangen, maar kan dit nou niet zijn er ook ontzettend veel leuke schaduwdoeken en parasols.

sweet-living-rotan-loungestoel-67x80xh86-cm

Tip 2: Maak het jezelf comfortabel

Dit kan door lekker een ligbed neer te zetten of een leuke loungebank. Maar denk ook aan handige krukjes om bijvoorbeeld je boek of drinken op te zetten. Niets is vervelender dan met het warme weer naar binnen te moeten lopen voor een glas drinken of je telefoon.

Tip 3: Kussens! Heel veel kussens!

Een dingetje die je heel erg veel terug ziet in Ibiza zijn de oude matrassen en kussens in vrolijke kleurtjes bij elkaar gegooid als “lounge hoek” of hoe je het ook wilt noemen. Ik vind het zo ontzettend gezellig er uit zien! En word het slecht weer? Dan gooi je gewoon alles in een opbergkist en weg is alles.

amazonas-hangstoel-brasil-mocca

Tip 4: Het ultieme chill gevoel hang je in je tuin

Ja dat is nog eens een raadsel hé? Ik heb het over een heerlijke hangstoel! Je kent de hangmatten vast wel, alleen kwam ik laatst bij Houss.nl iets veel leukers tegen, namelijk een hangstoel. Het ziet er super leuk uit, zit mega comfortabel en is ook nog eens makkelijk op te bergen. Wat wil je nog meer?

Tip 5: Zet een lekker muziekje aan

Ik zelf ben erg fan van Spotify. Ik heb verschillende playlists samengesteld met verschillende thema’s. Zo heb ik een lekkere lounge playlist, maar ook een meer up beat lijstje als ik energie nodig heb.

Ik ben er klaar voor om lekker in mijn tuin te gaan chillen. Ga jij ook lekker chillen in je tuin?

Handtekening Jamey