Ik heb een hele gekke smaak, ik ben namelijk gek op fringes en alles wat rosé goud is. Tijd dus voor een leuke outfit post met fringes en rosé goud! Kijk je mee?

IMG_6088

Om te beginnen vertel ik je even wat over mijn outfit. Omdat de accessoires best heftig zijn heb ik gekozen voor een iets rustigere outfit. Ik draag een wit t-shirt met een simpele print van ONLY die ik voor een prikkie heb gescoord bij Expresswear.nl. Deze is nu namelijk de sale maar €11,89. Ik draag er een vestje over heen die ik een tijdje geleden heb gescoord. Niet te moeilijk maar wel vrolijk!

IMG_6105

Ok, over naar de mega mega gave tas! Ik heb deze opgestuurd gekregen van Republica Moda. Dit is een super leuke webshop met allemaal prachtige tassen en accessoires uit Latijns-Amerika. Ze verkopen diverse merken die normaal alleen te vinden zijn in Sao Paolo of Rio de Janeiro. Denk hierbij aan merken als Luz da Lua, Schutz en Prüne. Ik ontvang deze prachtige rosé goude Nappalederen schoudertas van Prüne.

De tas is gemaakt van Nappaleer, een super soepel soort leer die echt puur luxe uitstraalt. Ik gebruik de tas graag maar pak hem eigenlijk alleen voor speciale gelegenheden omdat het een erg prijzige tas is en ik er echt zuinig op wil zijn. De tas kost namelijk maar liefst €229.

IMG_6077

Verder draag ik ook mijn pumps met Fringes. Nou zijn dit niet zomaar fringes, je kunt ze namelijk op alle soorten pumps en ballerina’s dragen! De Molinis zijn al best bekend en in ontzettend veel soorten en maten te krijgen. Zo heb ik de fringes, maar ze hebben ook hele leuke klassieke Molinis.

De fringes die ik draag zijn zilver met een lichte glitter. Erg leuk voor dagelijks gebruik. Maar ook absoluut voor een feestje! Het leuke aan de Molinis is dat je ze met elke pump kunt stylen. En dus elk paar pumps kan op pimpen. Molinis heb je al voor €16,90 oplopend tot €46,90.

Ik ben erg blij met Shiny bag & Fringe shoes. Wat vinden jullie van de outfit?

Handtekening Jamey