Biodermal | Zonnebrand voor het hele gezin

De lente is nu officieel van start gegaan, en de lentezon laat zich al goed zien. En dat is heerlijk maar dat betekend ook gelijk dat we onze huid nu goed moeten verzorgen en beschermen. Zeker na de wintermaanden heeft je huid minder zon gezien en is daardoor meer kwetsbaarder voor de eerste zonnestralen. Vandaag laat ik jullie Biodermal zonnebrand voor het hele gezin zien. Lees je mee?

Biodermal | Zonnebrand voor het hele gezin

Over de Biodermal Zonnebrandlijn

Vanaf de allereerste zonnestralen is het al belangrijk om je in te smeren. Elke huid is hier in verschillend en daarom heeft Biodermal een ruim aanbod aan verzorgende en beschermende zonnebrandproducten.

Zonverbranding kan je huid beschadigen en die schade is niet meer te herstellen. Als je te vaak de zon in gaat zonder beschermen kan je zelfs kans hebben op huidkanker. Het is dus van belang om je huid goed te beschermen en na het zonnen gebruik te maken van een after sun.

Waarschijnlijk heb jij nog een ergens een zonnebrandcrème in de kast staan van vorige jaar. Maar houd er rekening mee dat na opening zonnebrand nog ongeveer 12 maanden te gebruiken is. Daarna geeft het product niet meer de gewenste bescherming. Daarom koop ik elk jaar nieuwe zonnebrandproducten voor mijzelf en mijn dochtertje.

Biodermal | Zonnebrand voor het hele gezin

Biodermal | Zonnebrand voor het hele gezin

Biodermal Kids Zonnemelk SPF 50+

Een kinderhuid is veel gevoeliger dan van volwassene, waardoor ze ook veel sneller verbranden. Zeker jonge kinderen moet je zoveel mogelijk uit direct zonlicht houden en daarnaast een goede zonbescherming geven. Er word voor kinderen minimaal SPF 30 geadviseerd maar mijn persoonlijke voorkeur altijd naar SPF 50. Biodermal heeft een speciale lijn ontwikkelt voor kinderen. Deze zijn wateren/zandbestendig en ideaal voor de kleine waterratjes en kasteelbouwers.

De zonnebrandproducten van Biodermal voor kinderen is vrij van parfum en dus helemaal geurloos. De Kids Zonnemelk SPF 50 is een crème en is ook verkrijgbaar in een spray. Het bied gelijk bescherming voor de meest gevoelige huidjes. De zonnemelk voelt vol en romig aan, maar is luchtig genoeg om goed aan te brengen op de huid en te verdelen. Zodra je het insmeert smelt het samen met de huid. De crème voelt niet plakkerig aan en maakt gelijk de huid zacht.

Bij volwassen maar zeker bij kinderen is het belangrijk om regelmatig te smeren om de juiste bescherming te behouden. Zeker bij mijn dochter heb ik de voorkeur om een creme te gebruiken en geen spray omdat dit ook vlekt op kleding. En ook al liggen we niet aan het zwembad of zijn we zandkastelen aan het bouwen op het strand. Zodra mijn dochter naar buiten gaat krijgt ze van mij Kids Zonnemelk op.

Biodermal Kids Zonnemelk SPF 50+ is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com voor €21,24

Biodermal | Zonnebrand voor het hele gezin

Biodermal | Zonnebrand voor het hele gezin

Biodermal Gevoelige huid Zonnespray SPF 50+

Ik heb een gevoelige huid en kamp al jaren met psoriases. Daarom gebruik vrijwel altijd producten die voor de gevoelige huid zijn. Ook Biodermal heeft producten special ontwikkelt voor de gevoelige huid.

Ik gebruik deze spray alleen voor mijn lichaam. Ik spray eerst het product in mijn handen en breng het vervolgens aan op mijn huid. Ik doe het op deze manier omdat ik anders vlekken krijg op mijn kleding. Als ik mijn zwemkleding aan heb dan spray ik het wel direct op mijn huid. De zonnespray geeft naast bescherming ook gelijk hydratatie.

Biodermal gevoelige huid zonnespray bevat geavanceerde en fotostabiele UVA/UVB filters voor onmiddellijke bescherming, Je kan de spray aanbrengen op een droge en natte huid. Ook voor ons volwassen is het belangrijk om regelmatig te smeren. En na een dag zon je huid extra voeden met een after sun.

Biodermal Gevoelige huid Zonnespray SPF 50+ is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com voor €23,79

Biodermal | Zonnebrand voor het hele gezin

Biodermal Zonnebrand

Biodermal Zonnebrandcrème voor je gezicht SPF 30

De Biodermal Zonnebrandcrème voor je gezicht bevat een verhoogde concentratie UVA  filters voor beter bescherming en gaat vroegtijdig huidveroudering tegen. Je gezicht komt meer in aanraking met zon en heeft ook meer bescherming nodig. De zonnebrandcrème is romige en smelt gelijk samen met de huid. Het geeft direct bescherming en hydratatie.

Biodermal Zonnebrandcrème voor je gezicht SPF 30 is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com voor €22,94

Biodermal Zonnebrand

Ik stel hoge eisen als het gaat om zonbescherming en de producten van Biodermal sluiten goed aan bij wat ik wil en mijn huid nodig heeft. De producten zijn fijn in gebruik en geven geen ongewenste irritatie.

Ben jij consequent met het aanbrengen van zonbescherming?

Biodermal