Holika Holika

Korea staat niet alleen bekend om het populaire gangnamstyle of K-Pop bands, maar ook om hun fantastische cosmetica. Maar eerlijk is eerlijk, de keuze aan Koreaanse beauty producten is niet heel groot in Nederland. Tot nu! HEMA verkoopt namelijk sinds kort het merk Holika Holika! Ik testte een paar items, benieuwd? Lees dan snel verder!

Waarom Korean Beauty?

Koreaanse beauty merken zijn over het algemeen erg goed. Ze bieden vaak producten met bijzondere ingrediënten en verpakkingen (het oog wilt ook wat) aan voor een leuk prijsje. Zelf ben ik al jaren fan van Etude house en Tony Moly, twee bekendere merken voor de meesten. Maar nu is er eindelijk nog een merk bij die ik gewoon heel makkelijk kan kopen bij HEMA! Ik heb het dan ook over Holika Holika. HEMA heeft een deel van het Holika Holika assortiment opgenomen in de winkels. Echt zo leuk!

Holi Pop Blur - 02 Pink Blur holika holika 2

Holi Pop Blur – 02 Pink Blur

Hoe leuk is deze verpakking alleen al! De Holi Pop Blur foundation is er in 3 kleuren. De kleur die ik hier laat zien is 02 Pink Blur. Daarnaast is er ook een Vanilla en Sand tint beschikbaar. 

Holi Pop Blur - 02 Pink Blur swatch

De Holi Pop Blur foundation heeft een SPF50. Perfect dus om ook in de zomer te gebruiken. Wat ik vooral merkte is dat de foundation heel goed dekt, zonder zwaar aan te voelen. Je kan hem aanbrengen met je vingers of met het bijgeleverde sponsje. Doordat er ook een spiegeltje in het doosje bij zit is hij ideaal om mee te nemen onderweg.  

Waterdrop tint bomb - 04 Grapefruit Water

Waterdrop tint bomb – 04 Grapefruit Water

Dit nieuwtje van HEMA is verkrijgbaar in 2 kleuren nu. Ik ontving de kleur 04 Grapefruit Water, maar er is ook nog een Rose Water beschikbaar. De lipstick is ontzettend zacht en brengt dan ook heel makkelijk aan. Doordat de lipstick is gemaakt van 40% tonificerend bronwater en sheaboter voel je echt amper dat je een lipstick draagt. Echt een aanrader!

Waterdrop tint bomb - 04 Grapefruit Water close up
Waterdrop tint bomb - 04 Grapefruit Water swatch

De producten van Holika Holika zijn verkrijgbaar bij HEMA. De Holi Pop Blur kost slechts 10 euro. De Waterdrop Tint Bomb scoor je al voor 8 euro. Leuke prijsjes dus!