Bio-Oil Huidverzorgingsolie

Heb jij dat ook dat je huid met deze koud en de kachel aan je huid toch wat droger aan voelt? Ik gebruik sinds een tijdje Bio-Oil huidverzorgingsolie. Een heerlijke olie die je huid niet alleen voedt en hydrateert maar ook erg goed werkt tegen littekens, pigmentvlekken en huidveroudering. Vandaag vertel ik jullie hier meer over, lees je mee!

Bio-Oil Huidverzorgingsolie over(1)

Bio-Oil Huidverzorgingsolie

Is een huidolie die 100% natuurlijk is en klinisch bewezen is dat het helpt de zichtbaarheid van littekens en huidstriemen te verbeteren. De unieke formule is ook zeer effectief bij pigmentvlekken, huidveroudering en een vochtarme huid.

verpakking Bio-Oil Huidverzorgingsolie(1)

Verpakking dop verpakking Bio-Oil Huidverzorgingsolie(1)

Verpakking

Bio-Oil Huidverzorgingsoliezit in een plastic flacon met een inhoud van 125ml. Je kan gemakkelijk het product doseren doordat er een kleine opening is waar het product uit kan komen.

Bio-Oil Huidverzorgingsolie ervaring(3)

Mijn ervaring

Ik gebruik Bio-Oil Huidverzorgingsolie een keer per dag na het douchen. De olie zelf is zo goed als geurloos, dat vind ik wel jammer want vind het toch wel altijd lekker om mijn huid in te smeren met een goed ruikende olie. Dit komt nartuurlijk omdat de huidolie 100% natuurlijk is.

Voordat ik de olie aanbreng op de huid, wrijf ik het product eerst warm in mijn handen en dan vervolgens breng ik het aan op mijn huid. Ik masseer het goed in en wat mij gelijk opviel is hoe snel de olie intrekt en geen vlekken achter laat op kleding. Na de eerste keer gebruik merkte ik gelijk dat mijn huid zacht, soepel en gehydrateerd aanvoelde.

Zoals je kon lezen werkt deze huidolie ook uitstekend voor huidveroudering, pigmentvlekken, littekens en huidstriemen. Geen van dit alles heb ik dus daarop kon ik niet testen of het daadwerkelijk helpt.

conclusie Bio-Oil Huidverzorgingsolie(2)

Conclusie

Bio-Oil Huidverzorgingsolieis een heerlijk olie voor je lichaam en gezicht. Zelf gebruik ik deze olie echt alleen voor mijn lichaam. Mijn huid blijft gedurende hele dag soepel aan voelen. Ik denk dat in de koude wintermaanden maar ook zeker na een dagje zon en zee, dat deze olie heerlijk is om te gebruiken!

Bio-Oil Huidverzorgingsolie is verkrijgbaar bij o.a. Etos voor €22,99

 

Bio-Oil Huidverzorgingsolie