Dit is een van de make-up merken welke ik zelf nog nooit geprobeerd heb, maar waar ik wel super benieuwd naar ben! Je ziet Becca make-up natuurlijk  all over social media voorbij komen en ik heb voor jullie die Becca Glow Gloss en de Ultimate Lip Definer mogen testen. In dit artikel lees je alles over deze prachtige Becca lip producten om de perfecte lippen te creëren.

Het merk Becca

Dit prachtige make-up merk is sinds enige tijd te verkrijgen is bij de Douglas. Becca richt zich voornamelijk op het creëren van een perfecte healthy glow. Het heeft een enorm breed scala aan producten in het assortiment. Ze hebben qua foundation voor elke huidtint een passend product en Becca staat natuurlijk bekend om haar highlighters. Dit make-up merk is geheeld cruelty free en PETA gecertificeerd.

Becca Ultimate Lip Definer

Dit prachtige lip contour potlood is echt een nieuwe favoriet van mij! Het heeft een super scherpe punt waarmee je prachtig de contouren van je lip kunt vormen. Merk je dat het puntje wat minder scherp is van zit er aan de achterkant een ingebouwd slijpertje in waarmee je hem weer scherp kan maken. Hoe super handig is dat! De kleur welke ik heb gebruikt heet Blissful en heeft een mooie oud roze tint. Deze potloden zijn ideaal om de lip coutouren te verbeteren en eventueel deze gelijk te maken. De substantie voelt heerlijk aan op de lippen en deze voelen lekker zacht aan. Ook zit er een precisietool aan waarmee je de perfecte vorm creëert. Deze Ultimate Lip Definers zij ideaal om te combineren metde Becca Ultimate Liptsick Love.

Becca Glow Gloss

Deze geweldige gloss is geïnspireerd op de mega populaire highlighters van Becca. Met deze mega shiny gloss geef je je lippen een flinke dosis licht. Er zitten verzorgende bestanddelen in zoals karité boter en vitamine E. Deze werken heerlijk verzachtend en verzorgend voor je lippen. De pepermunt olie zorgt voor een lichte tinteling en dit zorgt ervoor dat de lippen wat voller worden. Het heeft door de toevoeging van peperpunt olie een heerlijke frisse smaak. Mijn lippen voelen na het aanbrengen van deze glow gloss heerlijk vol en gehydrateerd aan. Ik heb de Becca Glow Gloss in de tint Citrine en vind dit een prachtige kleur! Ook vind ik dat ze voor een gloss erg veel pigment hebben wat ervoor zorgt dat ze beter zichtbaar zijn op de lippen.

Verpakking en verkrijgbaarheid

De verpakkingen van de make-up producten zien er prachtig uit! De producten zitten in hele luxe rosé en goudkleurige doosjes. Dit vind ik de producten een hele luxe uitstraling geven. De lipgloss heeft ook weer zo’n mooie rosé gouden dop en  het precisietool op het lip potlood zorgt weer voor net dat beetje extra luxe. De lip potloden zijn verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren en kosten €19,37 per stuk. De glow gloss is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en kost €25,49. In Nederland zijn de producten van Becca exclusief verkrijgbaar bij de Douglas.

Wat vinden jullie van het merk Becca?

 

Becca Lip producten | Zo creëer jij de perfecte lippen