Niets is leuker dan om met kinderen op pad te gaan. Gezellig naar een pretpark, heerlijk samen een flinke boswandeling maken of lekker uitwaaien tijdens een wandeling langs de vloedlijn op het strand. Maar hoe ga je dat doen met een jonge baby en alle spullen die mee moeten?

Of je nu naar een pretpark, het strand of naar het bos gaat. Er moet van alles mee; een luiertas, speeltjes, iets te eten en te drinken, zonnebrand, handdoeken en een parasolletje; en ga zo nog maar even door. Hoe meer personen, hoe meer er mee moet. Dan is dé bolderkar anno 2018 een absolute musthave. Ik had het geluk dat ik de super mooie design Beachwagon mocht uitproberen!

Beachwagon.company heeft de oude bolderkar in een nieuw jasje gestoken, en wat voor één! Zo is de Beachwagon verkrijgbaar in heel veel leuke kleuren. Van blauw en rood tot de mindere opvallende kleuren grijs en zwart. Je ziet het al gelijk, de Beachwagon is echt veel strakker als het gaat om design vergeleken met de meeste bolderwagens die we kennen. Alles is mooi afgewerkt en daardoor ook kindvriendelijk. En het belangrijkste, hij is ook echt ontzettend makkelijk weer op te vouwen.

Beachwagon - naar het strand zonder al dat gesjouw!

Een klein pakketje voor onderweg

In een mum van tijd vouw je hem op tot een klein handzaam pakket. Zelfs de onderdelen zoals de wielen kunnen er zonodig van afgehaald worden! Dat betekend dat je de beach wagon zo in de auto kunt leggen, of in de dakkoffer als je op reis gaat en wat dacht je van het vliegtuig? Net zoals een buggy mag hij gewoon mee. Ideaal dus als je met kleine kinderen op vakantie gaat. Bij ons gaat hij tijdens de roadtrip in de dakkoffer. en gezien hij zo plat is zal dit ook niet al te veel ruimte in nemen.

Nooit meer sjouwen!

Alle (strand) spullen kunnen er in en natuurlijk kunnen de kinderen er bij in want hij kan maar liefst 80 kilogram dragen! Nou is Noé nog niet heel erg goed in rechtop zitten, maar daar hebben wij nog geen oplossing voor gevonden. Misschien iets van een bad stoeltje? We hoeven in iedergeval niet meer te sjouwen met zware tassen en speelgoed. Alles past namelijk prima in de Beachwagon.

Nou dacht ik bij het aanschaffen van een bolderkar vooral aan de wielen, want als die heel dun zijn word dat natuurlijk een ramp op het strand. Gelukkig heeft Beachwagon daar heel goed aan gedacht en hebben ze de wagen uitgerust met grote brede wielen die heel makkelijk door het zand rijden. Ook zit er voor de zon, maar ook zeker de regen een huif bij. Mocht het nou echt hard regenen dan is de regenhoes natuurlijk wel erg fijn, maar voor wat druppeltjes zou ik gewoon lekker enkel de huif er op zetten.

Wij zijn helemaal fan van de Beachwagon! Ben jij nou ook enthousiast geworden? 

Beachwagon - naar het strand zonder al dat gesjouw!Laatste update 29 maart 2020