Nu de zomer eraan komt gaan we steeds meer op ons figuur letten. Eigenlijk gek natuurlijk, want we moeten het gehele jaar aan onze gezondheid denken. Gezondheid ja, want soms heeft dat niets te maken met jouw figuur. Heb je vrouwelijke rondingen? Good for you! Veel vrouwen zouden daar een moord voor doen, dus wees er trots op. Welke badmode je kiest voor de curvy vrouw vertellen wij je vandaag!

Badpakken

Curvy vrouwen kiezen vaak voor een badpak. Gelukkig zijn badpakken in veel soorten en maten verkrijgbaar. Zoek eens naar mooie curvy modellen, want juist deze fit zorgt ervoor dat jouw vrouwelijke rondingen mooier tot hun recht komen. Het verdoezelt plekjes die je wilt en accentueert juist jouw sterke punten. Denk bijvoorbeeld aan een geknoopt of gedraaid model bij de taille. Hierdoor wordt de nadruk op jouw taille en bovenlichaam gelegd. Iets hoger uitgesneden badpakken zorgen voor een strakker silhouet.

Bikini’s

Ben je niet zo van de badpakken of wil je gewoon een keertje wat afwisselen, ga dan voor een bikini. Ook al heb je een buikje, dat mag volgens ons geen reden zijn om geen bikini te kunnen dragen. Draag lekker waar jij je goed in voelt, want alleen dan straal je die zelfverzekerdheid uit. Bikini’s zijn er ook speciaal voor de curvy vrouw. Denk aan wat hogere broekjes en andere modellen. Ook beugelbikini’s zijn een aanrader, want dat zit vaak net wat mooier en geeft betere steun.

Extra zwemshorts

Mocht je je nog niet zo zeker voelen in een badpak of bikini, probeer dan eens een extra zwemshorts. Vaak denken we dat deze er alleen voor mannen zijn, maar ook voor vrouwen zijn leuke exemplaren te vinden. Je draagt dit makkelijk over je badmode heen en het geeft je misschien een iets bedekter gevoel.

Accessoires

Zoals bij gewone kleding ook het geval is, kun je ook bij badmode werken met accessoires. Accessoires zijn ideaal, want ze kunnen de focus verleggen. Ook pimp je hier je outfit wat mee op. Denk bijvoorbeeld eens aan mooie sieraden, zoals ringen, oorbellen, een mooie subtiele ketting en armbandjes. Of een leuk enkelbandje! Alles kan en alles mag, maar zorg er wel voor dat het tegen water kan. Ook een haarband is erg leuk bij een badmode outfit of kies voor een pareo om samen met je badpak of bikini te dragen wanneer je even niet in het water zit. Je kunt dit goed laten matchen voor een stylish effect!

Badmode voor de curvy vrouw