Het nieuwe jaar is alweer een tijdje bezig en er zijn alweer lekker wat vernieuwingen in de wereld van de gadgets verkrijgbaar. Ben jij ook een echte gadget freak en wil je het liefst altijd het nieuwste van het nieuwste hebben? Wij zetten de nieuwste gadgets van 2022 op een rij die je moet hebben!

Bespaar met de iPhone SE 2022

Nieuwe iPhones zijn vaak een goede reden om jouw oudere exemplaar te vervangen. Er zijn heel wat mensen die elke nieuwe lancering vieren met een nieuwe telefoon. Ergens zonde van het geld natuurlijk, want het is een dure aangelegenheid. De iPhone SE 2022 is echter een stuk goedkoper. Net als de voorgaande SE smartphones van het merk valt ook deze in de lagere prijsklasse (soms zelfs de helft van de waarde van andere Apple smartphones)  en krijg je evengoed de kwaliteit van Apple. De SE smartphones zijn dan ook zeker een superfijn alternatief wanneer je budget niet al te groot is, maar wanneer je toch wilt genieten van een iPhone! Ze zijn immers qua functionaliteit helemaal prima.

De nieuwste AirPods Pro

Oordopjes zijn oordopjes zeggen veel mensen, maar wanneer je ze veelvuldig gebruikt weet je dat dat niet zo is. Nieuw zijn de AirPods Pro met Magsafe oplader. Deze oordopjes kun je heel gemakkelijk koppelen aan al jouw andere Apple apparaten middels bluetooth. Ze hebben nergens een draadje, dus je kunt je er heel makkelijk en vrij mee bewegen. Ideaal tijdens het sporten natuurlijk, maar er is meer. Wanneer je vaker oordopjes nodig hebt voor je werk zijn deze AirPods Pro ook ideaal. Wanneer je ze namelijk in doet hebben ze ruisonderdrukking. Hierdoor hoor jij de omgevingsgeluiden veel en veel minder en soms zelfs bijna niet. Het geluid is echt super en het lijkt als 3d waarbij je midden in de ruimte staat van het geluid. Prachtige kwaliteit dus en heel handig in meerdere opzichten. De Magsafe oplader case zorgt er overigens ook voor dat je ze overal kunt opladen terwijl je ze in de case hebt opgeborgen. Twee vliegen in één klap dus. Op die manier heb je nooit meer lege oordopjes! Het is best een investering, want geheel goedkoop zijn ze niet, maar het is het oh zo waard!

Hou alles bij met de Amazfit smartwatch

Wanneer je echt een Apple freak bent ga je natuurlijk voor de Apple Watch, maar wist je dat er veel meer soorten smartwatches zijn? Nieuw in Nederland is Amazfit. Hij wordt in drie modellen gelanceerd en is zowel voor vrouwen als voor mannen geschikt. De smartwatches van dit merk zijn lekker eenvoudig in gebruik en bieden uitgebreide monitoring, gezondheid- en sportfuncties en ze staan garant voor een extreem lange batterijduur. Elke dag aan de oplader is hiermee dus verleden tijd. De smartwatches van Amazfit werken samen met Android en iOS-apparaten en je kunt ze aansluiten met Apple Health en Google Fit. Het meest fijne is de prijs, want waar een Apple Watch al snel €400 of meer kost, kost een smartwatch van Amazfit slechts €159,-. Koopje!