Lange tijd zijn badjassen en ochtendjassen onderschatte kledingstukken geweest. Het waren dingen die je even aantrok na het nemen van een bad, voordat je naar bed ging of voordat je je aan ging kleden. Tegenwoordig hebben badjassen dames een heel andere functie. Want wat is er nu lekkerder om wanneer je na een werkdag thuiskomt eerst een lekker bad te nemen. Na afloop trek je een comfortabele badjas aan, die ervoor zorgt dat het overtollige vocht van je huid wordt opgenomen. De badjassen zitten zo lekker, dat het geen bezwaar is om ze de rest van de avond aan te houden.

Allerlei modellen

Dames badjassen zijn in allerlei modellen, kleuren en materialen verkrijgbaar. Wie zich graag lekker in een hoekje terugtrekt zal zich thuis voelen in een badjas met capuchon. Behalve dat die lekker warm is, zal de capuchon ook prettig zijn om je haren te laten drogen. Wie graag een beetje in huis rondscharrelt na het douchen kiest voor een kimono. Dat is een badjas die niet snel in de weg zit. Voor degenen die er altijd goed uit willen zien zijn er vele leuke en sexy modellen verkrijgbaar. Je kan kiezen voor korte en lange modellen, in modieuze kleuren en prints, met knopen of een rits. Als je echt indruk wilt maken doe je elk seizoen aan andere mooie badjas aan.

Ochtendjassen

Van oorsprong werden ochtendjassen dames vooral vanuit het perspectief van efficiency gebruikt. Vroeger was het immers gebruikelijk dat dames eerst hun partner en de kinderen op weg hielpen naar het werk en naar school. Daarna hadden ze de gelegenheid om zichzelf klaar te maken voor de dag. Ook nu zijn ochtendjassen daar nog heel geschikt voor, maar door de veranderende rollen in de samenleving is de ochtendjas nu ook een kledingstuk geworden waarin je als vrouw best voor de dag kunt komen. Het zijn kledingstukken waarin je je fris, elegant en vol zelfvertrouwen voelt, zodat je aan de ontbijttafel een verpletterende indruk maakt.

Online webshop

Voor de aanschaf van mooie badjassen en ochtendjassen voor dames hoef je de deur niet meer uit. In de online webshop is een grote collectie van deze kledingstukken te vinden. Je selecteert de producten op basis van ontwerp, kleur, materiaal en maat. Je bestelling wordt meteen na het afrekenen verzonden, zodat je je badjas of ochtendjas de volgende dag al in huis hebt. Wie dat leuk vindt kan zijn kledingstukken laten voorzien van een geborduurde of geprinte tekst.

Badjassen en ochtendjassen voor dames