Dat ik dol ben op accessoires is natuurlijk geen geheim. Maar de laatste tijd begint het toch wel steeds meer te kriebelen om een eigen webshop te gaan starten. Ik ging daarom op onderzoek uit en kwam uit bij een ontzettend leuke groothandel. Ik wil jullie graag een aantal van mijn favorieten items laten zien die ik daar heb gevonden. Kijk je mee?

yehwang yehwang

Om een webshop te runnen moet je natuurlijk wel ergens je inkopen kunnen doen. En omdat het natuurlijk lastig inschatten is hoeveel producten je gaat verkopen is het altijd fijn om een groothandel te hebben die met jou mee denkt. Yehwang is zo’n groothandel maar dan op het gebied van sieraden en accessoires. En naast de showroom waar je dagelijks terecht kan als retailer hebben ze ook een webshop zodat je 24/7 producten kan bestellen om je shop te vullen. Overigens zul je je ogen uitkijken want ze hebben maar liefst 20.000 verschillende sieraden en accessoires!

yehwang

Gezien het winterse weer kon ik het niet laten om een mooie omslagdoek te nemen. Dit is een warme gebreide sjaal met hele leuke pom poms aan de rand. Ik heb gekozen voor een makkelijk te combineren kleur. Maar je hebt de sjaal ook in de kleuren groen, en blauw. Vaak vind ik het lastig om een sjaal of omslagdoek te vinden die ook echt lekker groot is. Maar dat had ik hier niet, hij is namelijk 130cm breed en dus perfect om helemaal in weg te dromen.

img_yehwang

Armcandy van Yehwang!

Ook heb ik een paar prachtige armbandjes gekozen. Uiteraard is alles weer rosé goud. Ik koos voor een stainless steel armband met een hartslag, een zelfde stijl armband met een grote steen er op. En nog een klein fijn armbandje met een roze steentje. Samen is het een ontzettend leuk setje. Maar wat ik vooral erg leuk vind is dat deze allemaal prima te combineren zijn met andere armbandjes, waardoor je verschillende looks kan creëren.

img_8011

Een webshop opzetten is enorm veel werk. Het is dan ook ontzettend belangrijk om een goede achterban te hebben zoals Yehwang. En gezien ik op dit moment nog fulltime werk en blog is het misschien beter om even te wachten tot ik vol op de tijd heb om er mee aan de slag te gaan.

Wat zou jij er van vinden als ik een leuke webshop zou beginnen?

Handtekening Jamey