Met de feestjes en kerstborrels op het programma is het weer tijd om wat feestelijke outfits naar voren te halen. Maar wat is er nou trending en fashionable verantwoord? Ik laat het je zien, kijk je mee?

Carrie Bradshaw -collage

De tulle highwaisted skirt is tegenwoordig niet meer weg te denken. Niet alleen staat hij prachtig voor een avondje uit of een feestje. Maar ook na de feestdagen kan je hem geweldig stylen met een leuke top. De rok is helemaal in stijl met Sex and the City icon Carrie Bradshaw en daarom ook oprecht een van mijn favoriete soorten rokken. Helaas moet ik nog even sparen, want dit pareltje is van McGregor.be en kost maar liefst €159,95.

picmonkey-3333

De tulle rok zou ik zelf combineren met deze zijde top. Omdat het een prachtige high waisted skirt is denk ik dat het vooral erg mooi staat met deze top. De casual chique look past helemaal bij de trends van 2016/2017 en is daardoor ook heel goed te dragen na de feestdagen.

picmonkey-collagey56y56y

Om de outfit helemaal af te maken kies ik voor een classy zwart tasje die voorzien is van goudkleurige details. Zo kan je mooi ook je telefoon, lipstick en spiegeltje meenemen voor een kleine touch-up tijdens het diner. Uiteraard horen er ook nog schoenen bij, persoonlijk zou ik gaan voor een mooie zwarte pump of leuke zwarte sandalen, hoewel sandaaltjes misschien wel een beetje koud zijn.

Wil je zeker zijn dat je het niet te koud gaat krijgen? Draag dan een nude panty en neem een leuke zwarte blazer mee. Zo kan je nooit een fashion blunder maken, heb je het warm en zie je er ook nog eens geweldig uit! Ik ga nog even sparen maar kan je echt oprecht zeggen dat de jurken en rokken van McGregor fenomenaal zijn voor deze feestdagen! Neem er dan ook zeker even een kijkje.

Wat vind jij van mijn Party like Carrie Bradshaw outfit?

Handtekening Jamey