Armcandy hoort nou eenmaal bij mij. Zolang het maar glimt of van rosé goud is! Ik ontving van Quickjewels echt een prachtig armbandje en wil jullie deze dolgraag laten zien. Kijk je mee?

Sommigen zullen wel denken, een hele blogpost over 1 armbandje? Ja echt, wanneer ik zo enthousiast ben over een armbandje kan ik zo een heel boekwerk schrijven. Je zult mij dan ook nooit zien zonder armbanden om. Ik voel me dan zogezegd echt een beetje naakt.

Swarovski

Een van mijn favorieten merken is toch wel Swarovski. Alles glimt ontzettend mooi en ze hebben prachtige designs. Voor bijna elke vrouw hebben ze wel een passend sieraad. Van oorbellen en ringen tot armbandjes en sierlijke kettingen. En alles is echt van prachtige kwaliteit en hebben super glimmende steentjes. Nou dacht ik altijd, dat zal wel flink wat kosten dan! Maar gek genoeg valt dat best mee!

Het dubbele tennis armbandje wat ik van Quickjewels heb mogen ontvangen bestaat uit twee armbandjes lijkt het wel. Alleen zitten ze met de uiteinden wel aan elkaar vast. De meeste armbanden moet je nog sluiten met een haakje. Wat best lastig is als je alleen bent. Gelukkig heeft deze armband een hele handige sluiting die je zelfs nog met 1 hand dicht krijgt. Het enige wat je hoeft te doen is de uiteinden door het rondje trekken en dan zit hij gelijk vast.

Is het geen plaatje? Hier word je toch enorm vrolijk van? Het leuke aan dit armbandje is dat hij ook echt heel erg leuk staat samen met andere armbandjes. Hij is zo subtiel dat je hem eigenlijk wel voor elke gelegenheid kan dragen. Naast de rosé gouden variant hebben ze ook een gouden en zilveren. De armband kost bij Quickjewels €119,00 maar is het dan ook dubbel en dwars waard. De naam zegt het eigenlijk al, Quickjewels heeft een super snelle levering en een groot online assortiment aan mooie sieraden en horloges.

Wat vind je van mijn nieuwe Swarovski armband?

Handtekening Jamey