Het is alweer bijna Moederdag, de dag dat alle moeders weer even in het zonnetje gezet mogen worden. Nou is het gelukkig niet heel erg moeilijk om iets leuks voor mijn moeder te verzinnen want als het glimt of van Fred de la Bretoniere is is het al snel goed! Lees je mee? 

Note: op de foto's draag ik de items voor mama. Dit is omdat ik niet de verassing al wil verklappen!

Hoewel mijn moeder bijna alles wat ze leuk vind direct koopt zijn er gelukkig nog altijd dingetjes die ze niet gelijk heeft gekocht. Het is alleen wel een uitdaging om die dingen te vinden. Ook zijn het meestal niet de aller goedkoopste items. Maar omdat het maar 1 keer per jaar moederdag is, en ze altijd voor mij klaar staat wil ik voor haar moederdag cadeau nog wel eens een uitzondering maken. De items die ik dan ook op mijn moeders moederdag gift list heb staan zijn dan ook niet heel erg goedkoop. Maar wel perfect voor mijn moeder.

Swarovski Fancy Pink Armband

Net als ikzelf heb heeft mijn moeder ook een voorliefde voor armbandjes. Zolang het maar glimt is het bijna altijd wel goed. Ik zag dit ontzettend lieve roze armbandje van Swarovski, en omdat hij perfect past bij het tasje die ik had gezien ging deze armband gelijk in de winkelwagen!

Fred de la Bretoniere Suede Soft Rose Crossbody

Wanneer we weer een reisje gaan maken pik ik altijd een kleine tas van mijn moeder. Ik heb alleen grote tassen of tassen die weer té klein zijn. Gelukkig vind mama dat nooit erg, maar omdat ik inmiddels al weer 2 tassen heb ingepikt werd het wel tijd om een keer een nieuwe tas terug te geven. Mama is helemaal gek op de tassen van Fred (lees: ze heeft er al 100). Toen ik dit kleine crossbody tasje zag wist ik  het dan ook gelijk zeker. Dit is dé tas voor mama.

Nou zijn er nog een hele hoop andere leuke dingen te vinden bij Brandfield. Maar ik weet zeker dat mama voor nu enorm blij zal zijn! Deze moederdag zal mama niet snel meer vergeten!

Wat geef jij je moeder cadeau met moederdag?

Handtekening Jamey