Dit keer staat mijn outfit helemaal in het thema van de lente. Niet zo gek natuurlijk want het is niets anders dan mooi weer de laatste tijd, perfect voor t-shirts en zomerjassen! Benieuwd naar mijn nieuwe outfit? Lees dan snel verder.

Het is al weer even geleden dat we de korte mouwen uit de kast hebben kunnen halen. Maar het begint er steeds meer op te lijken! Ik ontving van Sans-Online een prachtig leuk blouse tuniek van het merk Saint Tropez. Naar mijn idee is deze top niet alleen perfect voor de lente door de korte mouwen, maar ook de print straalt echt zon en warmte uit voor mij.

Saint Tropez

Het merk ken ik al een aantal jaren. Voorheen kon je het vooral kopen bij de V&D maar helaas is die er niet meer. Gelukkig heeft Sans Online ook het volledige assortiment.

De top heeft geen mouwen en de kraag van een overhemd. Het stofje is heerlijk zacht en dun waardoor je met de warmere dagen niet weg druipt van warmte. Ik heb het topje nu gecombineerd met een zwarte legging van Conte. Maar ik heb hem ook al eens gedragen met een lichte skinny jeans wat ook erg zomers staat! De top heeft wel een hele hoge split aan de zijkant waardoor je hem niet zonder een broek kan dragen, best jammer anders was het ook wel leuk in de zomer met blote benen.

Om het af te maken heb ik mijn zachtroze loafers van Sacha aan. Deze passen heel mooi bij de roze bloemen in de print van het topje. Hopelijk vond je het weer een leuke outfit om te zien! Ik ben er in ieder geval helemaal happy mee en kan niet wachten op wat meer mooi weer.

Wat vind je van mijn nieuwe spring vibes outfit?

Handtekening Jamey