Te strak op de armen, te klein bij de borsten, te groot om je taille. Ik heb het allemaal wel 100 keer meegemaakt bij het zoeken van een blouse. Tot ik hoorde over de Feline by Abigail Woods blouse! Benieuwd waar ik het over heb? Lees dan snel verder!

Een blouse die voor jouw lichaam speciaal op maat wordt gemaakt kan behoorlijk prijzig zijn. En een blouse die je bij de H&M koopt zit vaak niet helemaal goed. Bij mij zitten deze namelijk altijd te strak op de borst en zijn te vaak ook te kort hierdoor. Gelukkig hebben we nu Abigail Woods! Deze blouses koop je niet alleen op je gewone kledingmaat maar ook nog eens op cupmaat.

IMG_1169

IMG_1172

Zoals ik al zei heb ik bijna altijd last van blouses die uit mijn broek kruipen. Gelukkig zijn de Feline by Abigail Woods blouses langer waardoor dit niet gebeurt. De blouses zijn gemaakt om in de broek te dragen, maar natuurlijk kun je een blouse ook erg leuk uit je broek dragen op bijvoorbeeld een lichte jeans. Alle blouses zijn prachtige getailleerd voor een mooie vrouwelijke pasvorm.

IMG_1173

Wat mij direct opviel aan de prachtige blousjes was dat de stof ontzettend zacht en soepel is. Zoals Abigail Woods zelf aangeeft zijn de blousjes gemaakt van hoogwaardige Italiaanse stoffen. Ook zijn de details erg mooi, zo zit er op de borst een subtiel AW logo.

Abigail woods 1174

Abigail woods 1177

De Feline by Abigail Woods blouses zijn in strak zwart, licht blauw en wit beschikbaar maar ook in een licht blauwe ruit en donker blauwe streep variant. En voor een perfect op maat gemaakte blouse betaal je slechts €89. En in de maand september ontvang je ook nog eens 20% korting. Bestel je dan ook nog eens met de code Beautyunboxing, dan krijg je nog eens per blouse een fashioncheque van €5!

Abigail woods 1175

Abigail woods 1176

Ik ben sinds kort Ambassadrice voor Abigail Woods en mag ook gelijk een leuke korting aan jullie geven! Met de code beautyunboxing ontvang je 15% korting* op alle Abigail Woods blouses.

Welke blouse vind jij het mooiste? De zwarte of de blauw gestreepte?

Handtekening Jamey

Foto’s zijn gemaakt door Judith van Mommylovespink.nl
*in de maand september 2016 ontvang je een fashioncheque t.w.v. €5 per blouse.