Dromen, doelen, wat wil ik eigenlijk bereiken. Er is zo veel leuks te doen, zo veel moois te bereiken. Maar wat wil ik nou eigenlijk? Ben jij ook een echte dreamcatcher? Lees dan snel verder!

“Every once in a while we all want to catch a dream”

Al een tijdje ben ik aan het nadenken wat ik nou eigenlijk wil doen in mijn leven. Ik ben inmiddels 26, heb een vaste relatie met mijn lieve vriend Bram (alweer 6 jaar) en heb inmiddels voor mijn gevoel 3 fulltime jobs om over het huishouden maar te zwijgen. Sommigen hebben het misschien wel gelezen op mijn blog, ik ben een tijdje geleden mijn eigen wimperextentions salon aan huis gestart. Dit loopt eigenlijk onverwachts erg goed waardoor ik bijna elke avond wel een klantje heb.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Daarnaast werk ik ook nog fulltime bij Savvii WordPress Hosting met veel plezier. Maar met daarnaast ook nog mijn blog word het allemaal toch best wel veel. Ik merk dit ook wel aan mijn lichaam. Af en toe krijg ik echt hevige hoofdpijnen en krampen als ik toch weer echt te veel heb gedaan. Maar hoe moet ik nou kiezen wat ik wil blijven doen, en wat ik in de toekomst wil gaan doen.

dreamcatcher 1189

Lijstjes maken met pro’s en con’s of praten met vrienden en hun om advies vragen? Ik weet het niet. De lijstjes leken mij heb makkelijkste, maar ook dit is best lastig want ga je voor zekerheid, of je passie en minder zekerheid. Een lastige keuze dus. Toch vind ik het belangrijk om je dromen te volgen en daar een succes van te maken. Maar wat is mijn droom nou eigenlijk? Nou slapend rijk worden, maar goed dat zal toch nooit gebeuren haha! Dan maar de tweede optie, een succes maken van Beauty Unboxing en daarmee een hoop jonge vrouwen inspireren!

dreamcatcher

Om dit lange verhaal toch ook nog een beetje een BU touch te geven heb ik ook een leuke Dreamcatcher outfit samengesteld. Deze prachtige top heb ik gekregen van de webshop Fashion & Trends. Saskia van Fashion & Trends is haar webshop gestart vanuit haar passie en liefde voor trendy, vlotte en modieuze dameskleding. Het is echt een heerlijk topje voor het “tussen weer” door het zachte donkerblauwe dunne stofje en heeft een heerlijke Ibiza feel.

De brede ronde hals zorgt voor een prachtige halslijn. De top is prima te combineren met een skinny jeans of een mooie flared jeans. Heb je goeie benen voor shorts? Dan raad ik dat ook zeker aan! De dreamcatcher top is helaas al uitverkocht in het blauw, maar de zwarte variant is nog wel op voorraad bij Fashion and Trends voor €24,95!

dreamcatcher 1190

Outfit

Dreamcatcher top – Fashion and Trends
Jeans – Freddy Pantroom
Shoes – HUBS Footwear
Hoed – Sacha

Bij Fashion & Trends shop je vanuit je luie stoel, de leukste musthaves en nieuwste trends. Alles is helemaal trendy en ook nog eens betaalbaar. Zelfs sieraden worden gratis verzonden en bestel je andere leuke jassen, tassen of schoenen worden ze bij besteding van €50 ook nog eens gratis verzonden! Wil je nou ook op de hoogte blijven van de laatste trends? Volg Fashion & Trends dan ook even op Facebook en Instagram!

Ik ben erg benieuwd wat jouw dromen zijn, en natuurlijk ook wat je van mijn Dreamcatcher outfit vind! Laat je het weten in de comments?

Handtekening Jamey