Ondanks dat we nog een paar mooie dagen hebben gehad, is de herfst nu toch echt in aantocht! En dat betekent voor ons vrouwen maar één ding: een nieuwe garderobe! Naast kleding, draag je natuurlijk ook andere schoenen in de herfst. In dit artikel deel ik graag mijn favoriete herfstschoenen met je, lees je mee?

Biker boots

Als ik iets leuk vind, zijn het wel stoere biker boots! Je kunt ze natuurlijk combineren met een jeans, maar extra leuk vind ik het om een geklede outfit stoer te maken. Draag ze bijvoorbeeld onder een jurkje of rokje, ook leuk voor een feestje!

Enkellaarsjes

Als ik graag wat gekleder wil zijn, draag ik enkellaarsjes. Zowel met als zonder hak. Wanneer ik enkellaarsjes koop, probeer ik er wel altijd op te letten dat ze van echt leer of suède zijn. Dan vind ik ze persoonlijk namelijk een stuk fijner lopen, waardoor ik ze makkelijk een hele dag aanhoud. Wel zo fijn wanneer je een lange werkdag hebt!

Sneakers

Uiteraard kunnen sneakers ook niet ontbreken in dit lijstje, dat blijven namelijk toch wel mijn favoriet het hele jaar door! Wel draag ik in de herfst donkerkleurige sneakers zoals zwart en donkerblauw, witte sneakers draag ik alleen in de zomer.

Chelsea boots

Je kent ze vast wel, de chelsea boots. Toen deze trend net ontstond, werden ze qua vorm vergeleken met paard rijlaarzen. Ik ben dol op de chelsea boot! Het is een smal schoentje zonder hak, waardoor hij zowel casual als gekleed te dragen is. Chelsea boots zijn er in verschillende kleuren, maar mijn favoriet blijft de zwarte. Een schoen die onmisbaar is dit najaar!

Overknee boots

Zelf heb ik deze trend nog niet in huis, maar het is een schoen die je wel veel ziet, de overknee boot. Zoals de naam al zegt, is het een laars die tot over de knie komt. Persoonlijk vind ik wel dat je deze laars op een goede manier moet combineren, zodat hij niet ordinair overkomt. Zelf zou ik ze over een skinny jeans dragen, of bij een jurk met een dikkere panty.

Welke schoen uit bovenstaand rijtje is jouw favoriet?