Sothys Athletics Huidolie

Onlangs kreeg ik Sothys Athletics Huidolie toegestuurd. Een olie die special ontwikkeld is voor sporters met het doel; versterken, verbeteren en het ondersteunen van de huid. Na een aantal weken testen vertel ik jullie vandaag mijn mening over dit nieuwe product. Kijk je mee?

Sothys Athletics Huidolie

Over Sothys Athletics Huidolie

Deze huidolie van Sothys Althletics kan zowel voor als na het sporten gebruikt worden. Je brengt de olie aan op de plekken waar de inspanning plaats vind tijdens het sporten. Voor na het sporten zorgt de olie ervoor plekken die belast zijn tijdens het sporten te versoepelen en te verlichten. Je kan de huidolie ook als niet sporter goed gebruiken en dan voor het gehele lichaam.

De huidolie is verrijkt met Omega 3 en Vitamine F. De olie geeft een kalmerend effect voor na het sporten.

Sothys Athletics Huidolie

De verpakking

De huidolie van Sothys zit in een doorzichtige flacon die van plastic is. De totale inhoud is 100ml.

Sothys Athletics Huidolie

Het gebruik

Ik ben sinds kort zelf begonnen met sporten en ter ondersteuning is het erg fijn dat hiervoor ook een speciale huidolie is. Ik gebruik de olie voornamelijk zelf na het sporten en dan voor mijn gehele lichaam. De olie is vrij vol als ik het vergelijk met andere huidolies, wat ik zelf wel prettig vind. Je hebt voor je gehele lichaam niet te veel product nodig en hij smeert fijn uit. Ik masseer de olie extra goed in op de spieren die het meest zijn belast tijdens het sporten. Tijdens het aanbreng komt ook de frisse en ontspannen geur van eucalyptus vrij. De geur geeft zowel lichaam als geest een fit en gezond gevoel.

Sothys Athletics Huidolie

Het resultaat

Direct na de eerste keer merk je al resultaat. Je voelt dat de olie de spieren echt helpt te ondersteunen en heb ook de volgende dag veel minder last van spierpijn. Daarnaast word mij huid er heerlijk zacht van en verdwijnen drogen plekken.

Sothys Athletics Huidolie

De huidolie is dan wel ontwikkeld voor sporters maar hij is ook erg goed te gebruiken voor de niet sporters onder ons. De olie is vol dat je hem ook eventueel als massageolie kan gebruiken.

Sothys Athletics Huidolie is uitsluitend verkrijgbaar bij beauty salons. De verkooppunten vind je hier.

Ben jij bekend met de producten van Sothys?