Stokke Tripp Trapp Serene Pink

Vanaf de geboorte van Noé ben ik een echte roze mama geworden. Alles wat roze is gaat gelijk het winkelmandje in. Ik heb de 10 leukste roze peuter musthaves op een rijtje gezet voor je. Kijk je mee?

Stokke Tripp Trapp – Serene Pink

De Stokke Tripp Trapp kent iedere ouder wel. Maar sinds kort hebben ze er ook een nieuwe kleur bij. Namelijk de prachtig oud roze Serene Pink. Ik was echt op slag verliefd. Dit is precies de kleur die ik mooi vind bij ons interieur en bij Noè. Nog een leuk weetje, Stokke heeft nu ook een heel handig bakje die je achter de stoel kunt hangen. Namelijk de Stokke Storage. Hier kun je bijvoorbeeld de slabbetjes, drinkbeker of andere dingetjes in kwijt zodat je alles dichtbij hebt!

Stokke Tripp Trapp Serene Pink

Stokke Tripp Trapp Storage opbergen

Een roze Tipi!

Hoe leuk is deze roze tipi! Oke, ik alle eerlijkheid. Wij hebben er (nog) geen gekocht. Maar dat is denk ik meer om de prijs. De meeste tipi’s die ik écht mooi vind zijn over de 100 euro. Dus dat houd me nog een beetje tegen want ik ben bang dat Noé het nu vooral leuk vind om hem dan omver te trekken. Maar wanneer ze iets ouder is, misschien wel voor haar tweede verjaardag gaan we er eentje halen!

Roze baby musthaves - de roze tipi

Difrax

Ook een roze fles is een roze peuter musthave als je het mij vraagt. Difrax heeft een aantal verschillende soorten roze flessen. Wij hebben zelf altijd de S-Fles, maar sinds kort hebben we ook een lichtroze handgreep fles. Voor het vasthouden is het voor Noé om het even. Maar het is wel leuk voor de afwisseling!

Houten camera Roze peuter musthaves

Smile for the camera!

Hoe leuk is deze houten camera van Little Dutch! Noé neemt hem regelmatig mee om ook foto’s te maken. Ze ziet mij natuurlijk vastgeplakt zitten aan mijn eigen spiegelreflex camera en na doen is nou eenmaak een dingetje op dit moment. De houten camera is er in het roze, maar ook in het blauw.

DIY roze Duktig keukentje

DIY Duktig keukentje

Het standaard keukentje die bijna ieder kindje wel heeft is het Duktig keukentje van Ikea. Deze is standaard wit, maar als je een beetje handig bent kun je hem heel erg leuk pimpen. Ik schreef hier eerder een artikel over, die vind je hier.

Hopelijk heb je wat inspiratie op kunnen doen! Heb jij nog wat leuke roze peuter musthave tips voor mij? Laat ze dan achter in de comments!

5 x roze peuter musthaves!