Moederdag is alweer heel snel, op zondag 12 mei om precies te zijn, en daarom is het tijd voor wat leuke cadeau inspiratie. Deze speciale dag is een belangrijke, want we eren de belangrijkste vrouw in ons leven en laten even net wat meer zien hoeveel we van haar houden. Natuurlijk moet je het hele jaar door lief zijn, maar he…met Moederdag mag dat wel een tandje meer. Geef haar daarom een leuk cadeau. Weet je niet wat? Wij zetten vandaag wat leuke tips op een rijtje.

Gepersonaliseerd cadeau

Een gepersonaliseerd cadeau is altijd goed. Het is heel persoonlijk omdat je er bijvoorbeeld jouw naam of de namen van de kleinkinderen in laat zetten. Dit kan bijvoorbeeld op sieraden middels een gravure, maar ook als print op bijvoorbeeld een tas, kookplaatbeschermer etc. Dit soort cadeaus doen het altijd heel erg goed, omdat hier nog net wat meer sentimentele waarde aan zit.

Cadeauset

Andere leuke moederdag cadeaus zijn bijvoorbeeld leuke setjes van Xenos. Cadeausets zijn bij Xenos ook in allerlei soorten en prijzen verkrijgbaar. Je hebt kleine setjes voor een kleiner budget, maar ook grotere wanneer je echt wilt uitpakken. Denk bijvoorbeeld aan een toffe bubble tea kit, een set met lekkere cocktails of een koffiesetje. Of wat dacht je van een luxe doucheset of andere fijne verwennerij. Er is zoveel keuze dat je het echt helemaal aan de wensen van jouw moeder kunt aanpassen.

Nieuw servies

Je kent het vast en zeker wel van jezelf…een servies waarvan de helft inmiddels gebroken is en er allemaal losse stukken bij zijn gekomen. Het is natuurlijk geen gezicht en een flinke ratjetoe. Grote kans dat mams dit thuis ook zo heeft. Geef haar dan een nieuw servies cadeau. Supertof om te krijgen! Wanneer dit een beetje teveel van het goede is kun je ook kiezen voor een leuke set met nieuwe mokken of theeglazen. Zo heeft mams weer een compleet setje in huis.

Dagje ontspanning

Alle moeders zijn altijd te druk bezig en gunnen zich bijna geen tijd voor zichzelf. Geef haar daarom een dagje ontspanning cadeau in de vorm van een spa-behandeling. Ook kun je voor een massage gaan of een tegoedbon voor de wellness cadeau geven. Zo mag zij een dagje relaxen. Wil je het helemaal goed doen, geef haar dan ook nog een zelfgemaakte coupon erbij waarop staat dat jij haar huishoudelijke taken die dag overneemt.

Bloemenabonnement

Is jouw moeder ook zo dol op bloemen? Je kunt haar natuurlijk een mooi boeket meenemen, maar veel leuker is het om haar regelmatig verse bloemen te laten ontvangen. Daarom kun je haar een bloemenabonnement cadeau geven, waarbij ze zelf kan kiezen hoevaak en welke bloemen ze thuis krijgt. Zo is er altijd kleur in huis. Koop er nog een mooie vaas bij waar ze ze elke maand in kan zetten en je maakt je moeder dolgelukkig.

Planten

Bijna allemaal zijn we dol op de natuur. Nu het buitenleven weer in zicht komt is het erg leuk om je moeder mooie planten cadeau te geven. Zet ze in een kleurrijke bloempot zodat ze ze meteen neer kan zetten en ervan kan genieten. Kies voor meerjarige planten, zodat ze er lekker lang plezier van heeft. Of ga voor een zeldzame plantensoort om eens wat anders te geven.

Dit is een samenwerking met Xenos