Nog een paar weken en dan is het voor moeders alweer de mooiste dag van het jaar, namelijk Moederdag! Heb jij al leuke plannen voor deze dag? En hoe zit het met een cadeautje voor je moeder? Ondanks dat het zo lekker commercieel is mogen we met Moederdag best wel eens uitpakken voor onze meest belangrijke persoon in het leven. Om jou vandaag wat inspiratie te geven zetten we 5 leuke Moederdag cadeautips op een rijtje.

1. Sieraden

Alle vrouwen kunnen denk ik wel beamen dat sieraden altijd een goed idee zijn om als cadeau te krijgen. Zeker wanneer het ook nog eens gepersonaliseerde sieraden zijn, zoals een ketting met naam bijvoorbeeld. Bij Kaya Sieraden hebben ze echt enorm veel keuze in modellen en mogelijkheden. Je kunt er dus wel van uit gaan dat je voor iedere moeder wel een geschikte naam ketting kan vinden.


Geen ketting drager? Wat dacht je dan van een tof setje armbandjes met bedels er aan waarop de eerste letter van de naam van jou of een kleinkind staat. Hiermee maak je het nog persoonlijker om sieraden met Moederdag te geven.


2. Chocolade

Ook houden wij mama’s heel erg van chocolade. Er is een ware chemie tussen vrouwen en chocolade en dat is top, want hiermee weet je dat je altijd goed zit. Koop een lekker doosje bonbons of ga voor een speciale soort chocolade die je niet overal kunt krijgen. Wil je lekker origineel doen? Maak dan de lekkerste chocolade zelf door er bijvoorbeeld allemaal lekkere dingen bij te doen. Smelt chocolade op een bakplaat en strooi er stukjes koekjes, kleine marshmallows, sprinkles etc. op. Pak het leuk in en klaar is jouw originele Moederdagcadeau!

3. Knutsels

Als moeder (en ook de oma’s) vinden we het altijd leuk om zelfgemaakte knutsels van onze kinderen te krijgen. Begin dan ook op tijd om met iets leuks voor mama of oma te verzinnen. Doe inspiratie op via internet, bijvoorbeeld op Pinterest, en zorg dat alle materialen in huis zijn. Voor je kinderen is dit meteen een leuk en gezellig momentje.

4. Zeg het met bloemen

Een mooie bos bloemen, daar scoor je altijd mee! Pak lekker uit en ga voor een net wat groter boeket dan dat je normaal gesproken zou kopen. Laat het zelf samenstellen, zodat je een persoonlijk boeket krijgt of pak het nog wat anders aan met een bloemenabonnement. Met dit laatste kan mams telkens zelf haar boeket uitkiezen en thuis krijgen.

5. Lekker eropuit

Herinneringen zijn onbetaalbaar en daarom is het leuk om jouw moeder een uitje cadeau te geven. Ga samen met haar een dagje weg, ga lekker shoppen en/of een lekker hapje eten of ga relaxen in de spa. Kies iets uit waarvan zij helemaal enthousiast wordt, zodat het ook echt een te gekke dag wordt. Zo maak je samen mooie herinneringen die je later alleen maar kunt koesteren.