Onze smartphone lijkt onlosmakelijk met ons te zijn verbonden tegenwoordig. Overal hebben we hem mee en hij lijkt wel vastgeplakt te zijn. Soms prima, soms ook niet natuurlijk. Het leven zonder een smartphone is immers ook heel mooi! Omdat we hem toch altijd bij ons hebben kun je er maar meteen het beste van maken en er alles uithalen wat erin zit. Met deze tip van vandaag haal jij jouw fotokunsten met jouw smartphone naar een hoger niveau!

Smartphone foto’s

Zeg eens eerlijk…hoeveel foto’s heb jij op jouw smartphone staan? De meeste mensen hebben er heel veel op staan en zeker wanneer je kinderen hebt puilt het apparaat uit van de foto’s. Dat is uiteraard alleen maar goed, want hiermee houden we immers de herinneringen langer vast. Lekker af en toe terug scrollen en terug denken aan die mooie momenten samen…niets is fijner dan dat! Een foto maken met een smartphone kan iedereen, maar het naar een hoger niveau tillen niet…

Workshop fotografie

Met de speciale workshop fotografie Rotterdam leer je met zowel je smartphone als met een digitale camera om de mooiste kiekjes te maken. Je leert hierbij in kleine groepjes, met veel persoonlijke aandacht. Je leert door te doen en juist dat werkt het beste. Tijdens de workshop is het fijn dat je samen zit, want zo kun je ook van elkaar leren. Nieuwe inzichten krijg je zo veel sneller en leren wordt leuker, gezelliger en makkelijker.

Cursus

Wil je liever niet op locatie leren, dan kun je ook een Smartphone fotografie cursus thuis doen. Je leert hiermee om enkel met je smartphone de meest sprekende en mooie foto’s te maken, alsof je een ware pro bent. Vaak zit het hem in de instellingen en juist die leer je. Wat betekent het allemaal, hoe stel je het het beste in voor welke situatie etc. Goede foto’s maken is namelijk meer dan enkel op een knopje drukken, je moet met heel veel dingen rekening houden. Tijdens deze cursus leer je hier alles over en leer je het toe te passen in de praktijk. Het resultaat? Prachtige foto’s die jij zelf hebt gemaakt met jouw smartphone!

Ben je nu ook benieuwd naar wat een dergelijke cursus voor jou kan betekenen? Laat je dan eens informeren of zoek zelf naar meer informatie en/of ervaringen van anderen. Het maken van mooie foto’s kun je immers goed leren en je smartphone heb je toch altijd bij je. Succes!