Babor Nagellak

 

Onlangs ontving ik drie nagellakken van het merk Babor. Tot voorkort kende ik het merk alleen van de make-up en verzorgingsproducten. Kijk je gauw mee naar mijn review en swatchen van Babor nagellak?Babor Nagellak

Babor Nail Colour 22 The Real Teal

Een van mijn favorieten kleuren in de wintermaanden is toch wel hele donkere kleuren zoals deze groen/blauwe lak. De lak laat zich heel fijn en gemakkelijk aanbrengen en loopt niet uit. Deze kleur dekte mooi met twee laagjes. De nagellakken van Babor zijn Stootvast en krasvrij. Toch doe ik er ter extra bescherming wel een top coat overheen aanbrengen.

Babor Nail Colour 22 The Real Teal is online verkrijgbaar bij Babor voor €12,50

Babor Nagellak

 

 

Babor Nail Colour 20 Gold to Go

Deze top coat met gouden pailletten is perfect voor de feestdagen! Ik houd wel van een wat grovere glitter ook omdat deze net even wat meer opvalt. Ik heb dit soort glitters ook vroeger ook vaak gebruikt voor nail arts. Met deze lak creëer je gewoon prachtige feestelijke nagels. Ik heb hier een laagje aangebracht.

Babor Nail Colour 20 Gold to Go is verkrijgbaar in de webshop van Babor voor €12,50

Babor Nagellak

Babor Nail Color 23 Pure Latex Black

De laatste is deze donker zwarte latex kleur. Dit is niet een kleur die ik zelf draag maar vaak als ik hem bij andere zie toch wel heel mooi vind. Ook hier heb ik twee dunne laagjes aangebracht voor een mooie diepe kleur. De lakken drogen vrij snel maar het kan nog sneller en daarvoor heeft Babor ook Magic Quick Dry die je als finish kan aanbrengen op je nagels.

Babor Nail Colour 23 Pure Latex Black is online verkrijgbaar bij Babor voor €12,50

Babor Nagellak

Ik vind de lakken net als de andere producten van Babor heel goed! Ze brengen fijn aan, hebben een mooie dekking en blijft zo’n vier dagen zonder beschadiging zitten.

Ben jij bekend met de nagellakken van Babor?