Een zomervakantie, een weekendje weg of er gewoon even tussenuit. Het is altijd genieten geblazen en we maken er maar al te graag foto’s van. Zeker nu onze smartphone zowat aan onze handen is versmolten is het maken van beeldmateriaal zo gebeurd. Een zomervakantie kan zomaar over de duizend foto’s opleveren. Superleuk natuurlijk, maar vervolgens gebeurt er niets meer mee. Superzonde, want die vakantieherinneringen mogen best ergens terugkomen.

Maak een fotoboek

Na elke vakantie maken wij altijd een fotoboek. Superleuk om te doen en wanneer het klaar is heb je fysiek wat in handen dat je terugvoert naar die heerlijke tijd. Zo af en toe kun je het samen eens doorbladeren en weer de herinneringen ophalen. Fotoboeken maken is gelukkig tegenwoordig zo gepiept met de makkelijke software die daarvoor beschikbaar is.

Zet jouw favoriete foto op plexiglas

Foto’s voor aan de muur blijven het goed doen. Zeker wanneer het fijne herinneringen zijn waar we graag op terugkijken. Een leuke tip is dan ook om jouw favoriete foto op plexiglas te laten drukken. Dit ziet er zowel in een modern interieur als in een landelijk interieur erg mooi uit. Hang het boven je bank, de eettafel of op de slaapkamer om telkens even weg te dromen naar die ene fijne vakantie.

Maak je eigen persoonlijke agenda

Wist je dat je ook een eigen agenda kunt maken waarin je jouw foto’s kunt laten drukken? Zo kun je elke dag of maand weer even genieten van die leuke vakantie kiekjes. Ook heb je op die manier een toffe persoonlijke agenda, ook leuk om te bewaren!

Laat je foto’s drukken in een kalender

Heb jij een verjaardagskalender op bijvoorbeeld het toilet hangen? Vervang deze dan door een persoonlijke kalender. Net als een agenda kun je ook een verjaardagskalender geheel personaliseren met eigen foto’s. Kies elke maand een leuke foto uit en geniet elke maand weer even.

Hou een gezellig avondje

Tot slot iets dat niets met drukwerk te maken heeft: hou een gezellig avondje en ga foto’s terugkijken op de tv of via een projector op de muur. Maak het gezellig met allerlei lekkere hapjes, drankjes en leuk gezelschap. Of dat nu met vrienden is waarmee je op vakantie bent geweest of met je gezin, we weten zeker dat het genieten geblazen is. Op die manier haal je aan de hand van de foto’s weer allerlei herinneringen inclusief de leuke verhalen op. Super gezellig!