De herfst is er weer en er ik doe dan niets liever dan heerlijk op de bank hangen met een warm kopje thee. Vandaag neem ik jullie mee op zo’n typische herfstdag. Lees je mee?

Brrr wat is het koud wanneer ik wakker word. Hoewel ik lekker onder mijn dons dekbedje lig vind ik het erg fris. Maar dat lieve gebrabbel in de kamer naast mij doet mijn hartje al snel warmer maken. Noé is wakker aan het worden en kletst dan gezellig tegen haar knuffels.

Voor ik naar beneden strompel om de dag te starten kleed ik me aan. Even een fijne pyjama broek er bij. Mijn favoriet op dit moment is toch wel de broek die ik onlangs heb gekregen van Livera. De toffe panter print is deze herfst een echte must! Op naar beneden dan maar. 

Tijd voor een kopje thee en een flesje voor Noé. Mijn favoriete thee in de herfst is Rooibos thee met honing. Van Pickwick heb ik een tijdje geleden een mega grote thee kop gekregen. Deze pak ik het liefst want dan hoef ik niet de hele tijd bij te vullen haha. (Liever lui dan moe). En dan is het tijd voor onze dagelijkse knuffel en speel sessie! Ik doe niets liever dan de hele dag met mijn kleine meisje knuffelen. Uiteraard komt Milo er dan ook even bij. Het is ook echt haar maatje!

Tijd om samen even in bad te gaan. Voor het badderen gebruiken we eigenlijk geen producten. Noé heeft een enorm gevoelige huid waardoor bijna alles resulteert in uitslag of eczeem. Daarom slaan we de badproducten vrijwel altijd over. Na het badderen ga ik Noé even goed insmeren en dan hop de kleertjes weer aan en kunnen wij de dag fris en fruitig beginnen.

Nou zou je denken dat ik misschien iets ga doen. Maar op zo’n typische regenachtige herfstdag blijf ik het lieft lekker binnen zitten. We kiezen dan op Netflix een leuke serie of film en gaan lekker op de bank hangen. Noé vind het allemaal prachtig, vooral Disney films doen het goed. Ik denk dat dit vooral komt door de leuke kleuren en stemmetjes. Echt begrijpen zal ze het toch nog niet. Maar ach, ik blijf zelf de Disney films leuk vinden dus why not. Uiteraard word er ook gewoon gewerkt op zo’n dag als deze. Maar dan wel lekker vanaf de bank.

Aan het eind van de dag begin ik vast met koken zodat Bram gelijk kan aanschuiven. Ik denk dat ik vanavond weer eens een stampotje maak met een lekkere rookworst. Zelf vind ik andijvie stampot nog altijd het lekkerste. Maar ook met wortel lust ik erg graag. Helaas vind Bram de laatste weer niet lekker dus dat word hem niet vaak.

De avond breekt aan. Lekker even met zijn drieën knuffelen en dan vroeg het bedje in. Morgen is weer een nieuwe dag. Met hopelijk wat meer zon!