Winter lingerie trends van dit moment

Brr wat is het koud buiten he? Heb jij jouw truien al uit de kast gehaald? Het fijne aan deze tijd is veel tijd binnen door brengen met gezellige kaarsen en warme dekentjes. Én een nieuw seizoen betekent nieuwe kleding. Naast nieuwe winterkleding is er ook nieuwe hippe lingerie. Ga jij deze winter een push-up BH scoren of wil je liever een BH met beugel kopen? Voor ieder lichaamstype is er wel een passende BH te vinden. In deze blog gaan wij het niet hebben over de verschillende BH-typen, nee we gaan het hebben over iets nóg leukers, namelijk: trends. Er zijn verschillende kleuren en printjes die we veel terug gaan zien deze winter. In samenwerking met Annadiva Lingerie & Badmode zetten wij de lingerie trends van deze winter voor jou op een rijtje.

winter lingerie 1

Kleuren

Deze winter zijn er heel veel verschillende kleuren zichtbaar. Veelal warme opvallende kleuren, maar ook veel koele winterkleuren waar je geen genoeg van krijgt. Enkele kleuren springen er echt uit dit winterseizoen. Zo is blauw dé kleur die heel veel gaat zien deze winter. Van fris lichtblauw tot diep donkerblauw. De blauwe kleurt spreekt echt én staat iedereen bovendien fantastisch.

De groene kleur gaan we ook veel zien deze winter. Voornamelijk de zachtere groentinten zoals licht zachtgroen of een donkergroene kleur komen in veel lingerie collecties terug. Deze groentinten zijn super mysterieus en sexy. Spicy red, ook een kleur die we (uiteraard) weer heel veel gaan terug zien. Rood is namelijk niet alleen in de zomer een geweldige kleur, het is ook perfect voor in de winter. Wist je trouwens dat een rode kleur niet doorschijnt onder witte kleding? Super handig. De rode kleur ga je deze winter voornamelijk veel terugzien in combinatie met andere rood tinten, roze, paars en oranje. Heel erg verleidelijk!

Oranje is ook echt een kleur die je in onwijs veel collecties terug ziet deze winter. Voornamelijk het roest-oranje is veel voorkomend. Helemaal niet gek, wat een prachtkleur. Deze roestkleur laat iedereen shinen.

winter lingerie 2

Printjes

Naast de vele prachtige kleuren, gaan we ook veel verschillende printjes zien deze winter. Wanneer je naar de winter lingerie kijkt springen er twee printjes enorm uit bij veel verschillende merken. Allereerst is de klassieke ruit terug, yes! Niet alleen in lingerie is deze print populair, we zien de ruiten ook veel terugkomen in jasjes en broeken. Hoe leuk om dit te combineren? We love it.

Naast de ruitjes komt de dierenprint uiteraard ook weer terug. Wie houdt er nou niet van een vrolijk of sexy dierenprintje? Om de dierenprint een net wat andere touch te geven zie je deze bijvoorbeeld veel terug in combinatie met glitters.

Een andere trend die we veel gaan zien is zichtbare lingerie. Jij straalt in dat setje en dat mag je anderen laten zien ook. Denk aan een doorschijnend topje met een opvallende BH eronder. Jij kiest wat jij leuk vindt. Genoeg trends waardoor er voor iedereen wel een passend item is. Happy winter season!

Winter lingerie trends van dit moment -2