Vichy brengt 3 nieuwe maskers uit. En naast dat ik die uiteraard ga testen mogen 10 van mijn lieve lezers de maskers ook testen! Benieuwd hoe je kans maakt? Lees dan snel verder.

Vichy heeft al een poosje de Pureté Thermale reinigingslijn met ontzettend fijne producten. En deze lijn hebben ze nu uitgebreid met 3 nieuwe minerale maskers. De maskers zijn gemaakt met natuurlijke ingredienten, mineraliserend thermaal water en spelen daarmee in op 3 verschillende behoeften van de vrouwelijke huid. Denk hierbij aan vergrote en verstopte porien, droge huid maar ook voor de doffe en ruwe huid.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals ik al zei bestaat de nieuwe lijn uit 3 maskers. Namelijk de Vichy Double Glow Peel Mask, dit is een Exfolierend masker. De Vichy Pore Purifying Clay Mask, een Porie zuiverend klei masker. En als laatste de Vichy Quenching Mineral Mask, een heerlijk verfrissend mineraal masker.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het mooie aan deze maskers is dat je ze ook door elkaar kan gebruiken. Zo heb ik bijvoorbeeld een hele droge T-zone en soms juist wat puistjes rond mijn kin en wangen. Ik zou dan 2 maskers tegelijkertijd voor de verschillende zone’s kunnen gebruiken.

vichy 2

Zoals ik al zei mag ik ook 10 lezeressen blij maken met deze super fijne maskers. Het Vichy masker setje die je kan winnen bestaat uit 3 maskers (met allen 2 sachets, dus voor in totaal 6 behandelingen)! Ideaal voor een mask monday of om mee te nemen op vakantie.

vichy 1

Wat moet je doen?
Meld je aan voor de winactie via deze speciale Vichy Beauty Unboxing actie pagina

Extra kans?
Abonneer je op mijn YouTube kanaal
Meld je aan voor de Beauty Unboxing Nieuwsbrief

De winnaars worden over 1 week per mail bekend gemaakt.

Welk masker spreekt jou het meeste aan?

Nieuwehandtekening