Spreadshirt 2

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Even geleden werd ik benaderd door het bedrijf spreadshirt.nl met de vraag of ik het leuk zou vinden om een hoodie te ontwerpen. Zelf een trui ontwerpen, hoe leuk is dat! Benieuwd hoe mijn truien zijn geworden en zelf kans maken op een zelf te ontwerpen trui? Lees dan snel verder!

Spreadshirt.nl is een webwinkel waar je je eigen kleding kan ontwerpen en laten bedrukken. Denk hierbij aan truien, t-shirts en zelfs tassen en andere accessoires! Gezien het winterse weer vond ik een trui toch wel wat toepasselijker dan een t-shirt en ben gelijk aan de slag gegaan.

Spreadshirt 1

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op de site heb je een soort virtuele paskamer waar je als eerst begint met een model trui of shirt kiezen. Als je deze hebt gekozen kan je ook een kleur en maat aangeven. En dan begint het design gedeelte! Ik koos voor een grappige print voor Bram, namelijk een praatwolke met een bierglas. Bram houd wel van een biertje en zit na een paar biertjes altijd op de praatstoel dus dit paste perfect.

hoodie 2

Voor mijzelf heb ik een mint groene hoodie ontworpen met aan de voorkant een doorlopende zak. Op de achterkant staat de print “I wont cry for you, my make up is too expensive“. Ik vond het zo’n leuke tekst die echt perfect bij mij past. Ik ben niet een hele kleine meid dus had wel een beetje moeite met het bedenken van de juiste maat. Meestal vallen bedrukte shirts en truien wat klein uit. Ik besloot daarom om een XL te nemen.

hoodie 1

Win een eigen ontworpen Hoodie t.w.v. €35!

Zoals ik al zei maak jij ook kans op een zelf te ontwerpen Hoodie t.w.v. €35! Laat mij in een reactie weten hoe jouw zelf ontworpen hoodie er uit zal zien. Ik zal dan over 2 weken een winnaar kiezen die zijn of haar hoodie mag gaan ontwerpen!

Wat vind jij van zelf ontworpen kleding?

Nieuwehandtekening