essie Lounge lover 1

Het voorjaar en het bijbehorende mooie lente weer komt al weer dichterbij. Zo kwam ook onlangs de nieuwe essie Lounge Lover lente collectie uit vol prachtige frisse en vrolijke kleuren. Benieuwd naar de collectie? Kijk dan mee!

De essie Lounge Lover collectie is geinspireerd op op de zonnigste staat in Amerika, Florida. Tien jaar geleden ben ik samen met mijn ouders en zusje naar Florida geweest en ik kan je met zekerheid zeggen dat het er echt (bijna) altijd prachtig weer is. Naast het mooie weer is het ook de place to be om lekker op het strand te hangen, te genieten van luxe resorts en vollop trends te spotten in bijvoorbeeld Palm Beach.

essie Lounge lover essie Lounge lover

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

high class affair, (nude)

essie Lounge lover essie Lounge lover essie Lounge lover

lounge lover, (peach/roze)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

off tropic, (groen)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

pool side service, (grijs/blauw)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

shades on, (lila)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wat ik erg leuk vind aan de essie Lounge Lover collectie is dat alle lakjes een cream finish hebben. Dit keer geen glimmende glitters en metallic finishes. De meeste lakjes dekken al in 1 laag. Zoals we gewend zijn van essie hebben de lakjes een fijne brede kwast waardoor je in 3 stroken een perfecte laag nagellak kan aanbrengen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De essie Lounge Lover collectie is vanaf 1 maart verkrijgbaar bij onder andere bol.com voor €9,99 per stuk. Mijn favorieten uit deze spring collectie zijn Lounge Lover en Pool Side Service.

Naar welke kleur ben jij het meest benieuwd?

Nieuwehandtekening