We hebben de e-card periode gelukkig ver achter ons liggen. Toch ontvang ik de laatste jaren weer van die vreselijke WhatsApp kerstkaartjes. Nee, doe mij maar gewoon het ouderwetse échte kerstkaartje. Waarom ik daar zo van houd en wat leuke tips lees je in dit artikel.

Het echte gevoel van kerst

Een witte kerst hebben we al in geen jaren gehad. En om nou te zeggen dat kerst alleen om sneeuw of cadeautjes gaat, nee dat gaat er bij mij niet in. De kerst is een periode (voor mij veel langer dan enkel 2 dagen) waarbij het draait om samenzijn met je familie en vrienden. Waar je terugblikt naar het afgelopen jaar en ook bedenkt waarom je jezelf zo gelukkig mag prijzen met zoveel lieve mensen om je heen. En dat warme gevoel, daar draait het bij mij om als ik aan kerstmis denk.

En hoe draag je dat warme gevoel, dat gevoel dat je écht aan iemand denkt tijdens deze dagen uit? Nou heel simpel gezegd door te laten merken dat je aan iemand denkt. En dat kan dus (naar mijn idee) met een simpel iets als het versturen van een échte kerstkaart. Mijn favoriete kerstkaart is denk ik toch wel die van dit jaar. Ik heb namelijk op Kaartje2go een kerstkaart ontworpen met een geweldige kerstfoto van ons gezin. Als dan de boodschap niet overkomt weet ik het ook niet meer.

Waarom Kaartje2go?

Mijn favoriete site om kaartjes op te maken is.. je raad het al Kaartje2go. Ik heb inmiddels alle geboorte kaartjes, uitnodigingen en verhuiskaarten via hun verstuurd en daar dus ook een adressenbestand opgebouwd. Wanneer er dan weer een reden is om een kaartje te versturen heb ik dat binnen no-time gedaan.

Ook vind ik het ideaal dat je binnen een paar tellen een compleet eigen kaart kunt ontwerpen. Je kunt gebruik maken van verschillende sjablonen, je eigen foto’s of plaatjes en versieringen. En wil je toch eerst even de kaart in het echt zien? Dan kan dat ook. Je krijgt namelijk je eerste kaart gratis! En ben je net als mij altijd te laat met bestellen, dan is het goed om te weten dat wanneer je voor 20.00 uur besteld het de volgende dag al bij je thuis is!

Hopelijk heb ik je overtuigd en ga ook jij dit jaar échte kerstkaarten versturen naar je vrienden en familie!

Waarom een écht kerstkaartje zoveel leuker is!