Heb jij het net als mij altijd koud? En lig je het liefst met een warme deken en een kop thee op de bank? Dan moet je dit artikel echt lezen want ik heb de perfecte oplossing voor ons koukleumen!

Laatst moest ik weer mijn wimpers opvullen bij José. En hoewel ik normaal altijd lekker onder de deken kruip bij haar kreeg ik dit keer een hele aangename verassing. Ze had namelijk een elektrische deken! In eerste instantie had ik het niet eens in de gaten omdat er gewoon een hoeslaken over de behandel tafel zat, maar na een paar minuten voelde mijn rug zo lekker warm aan dat ik het toch even moest vragen aan haar. Vanaf dat moment was mijn liefde voor de “elektrische deken” geboren.

Elektrische dekens zijn er in alle soorten en maten. Voor een eenpersoonsbed, maar ook voor tweepersoonsbedden heb je deze speciale dekens. En wat ik niet eens wist is dat je ze zelfs ook al hebt in kussen formaat voor een lekker warm hoofd! Ik zelf heb de cosy fleece deken van Wellcare.

Wist je dat..

  • Je een elektrisch deken niet over je heen slaat, maar op je matras legt. Vervolgens kun je je hoeslaken er overheen doen en lekker in een warm bedje liggen.
  • Een elektrische deken binnen een paar minuten je bed lekker op temperatuur kan maken waardoor je veel sneller in slaap valt
  • Het ook heel erg fijn is bij spierpijn!

koud

Ik hoef deze winter niet meer bang te zijn voor een koude nacht. En ik heb leuk nieuws, 1 van jullie ga ik namelijk blij maken met een elektrische kussen van Inventum t.w.v. €29,95! Deze is niet alleen lekker als je vaak een koud gezicht hebt, maar ook heel fijn om in je nek te leggen wanneer je last hebt van een stijve nek of spierpijn.

Wat moet je doen?

Volg Beauty Unboxing op Facebook
Laat een reactie achter (hier of op facebook) waarin je laat weten dat je mee doet

Ik zal de winnaar over 2 weken een persoonlijk bericht of e-mailtje sturen. Mocht je nou zelf een lekkere elektrische deken willen kopen of een elektrische kussen, kijk dan zeker eens op massagekussenstore.nl.

Handtekening Jamey

Advertisement