Dat Remington geweldige beauty producten heeft is voor niemand onbekend. Maar de nieuwe REVEAL Body Brush slaat wel echt alles! Ik vertel je er graag meer over, lees je mee?

Wellicht heb je het al wel ergens voorbij zien komen, Remington heeft een hele nieuwe lijn met beauty producten uitgebracht genaamd REVEAL. De collectie bestaat uit een Cleansing Brush voor je gezicht, Perfect Pedi, Eyelash Curler, Beauty Trimmer en als laatste de geweldige Body Brush!

Remington REVEAL Body Brush

De REVEAL Body Brush word geleverd in een grote doos waar een mooi opberg zakje zit zodat je de brush netjes kan opbergen. Verder zit er een extra borstelkop in en uiteraard de lader. Wat mij gelijk opviel was het formaat. Ik had verwacht dat de brush kleiner zou zijn maar gelukkig is dat niet het geval! De brush past perfect in mijn handpalm!

Zoals ik al zei zitten er 2 borstels in de doos. Een wat grover (de natural brush) en de ander heel zacht (de body polisher). De natural brush is speciaal om te gebruiken op een droge huid zodat je de dode huidcellen kan verwijderen en de doorbloeding gestimuleerd word. De Polish borstel is heerlijk voor onder de douche. Zelf vind ik het heerlijk om wat doucheschuim aan te brengen op de borstel en daarna daar mijn  huid in te masseren.

Wat heel fijn is aan de REVEAL Body Brush is dat er twee standen op zitten. Zo kun je bijvoorbeeld de body polisher gebruiken met een douchegel op de hardere stand, en op de zachtere stand met een milde scrub voor een diepere reiniging.

Ik ben helemaal verkocht. Ik ga sinds ik deze heerlijke body brush heb niet meer zonder onder de douche. Voor mij is het niet alleen lekker voor de huid maar ook echt een moment van ontspanning. Voorheen hadden wij een bad, maar in het nieuwe huis helaas niet meer. Daarom is dit apparaat toch wel een uitkomst!

De Remington REVEAL Body Brush kost €59,56 en is onder andere te koop bij Bol.com.

Handtekening Jamey