Fietsen met je kindjes, het is heerlijk om te doen. Hier in Nederland kunnen we er echt niet omheen, want wij zijn echt een fietsvolkje. Je kindje meenemen op de fiets kan makkelijk met de nieuwe Thule Yepp 2 fietszitjes. Hij komt in een Mini en Maxi uitvoering, waardoor kindjes die net kunnen zitten voorop kunnen en kinderen tot ongeveer 5 jaar achterop kunnen zitten. In deze uitgebreide blog vertellen we je alles over de Thule Yepp 2!

Thule Yepp 2

De Thule Yepp fietsstoeltjes zijn niet nieuw. Sterker nog, je ziet ze heel veel in het fietsbeeld, want ze zijn ontzettend populair. Dat is niet voor niets natuurlijk, want het zitje is geweldig. Het heeft sinds kort een modieuze twist gekregen met nog meer slimme vernieuwingen. Wij van de plug & play generatie kunnen hier heel goed mee overweg en natuurlijk worden alle internationale veiligheidsnormen meegenomen. Comfort en kwaliteit gaan dus heel goed samen.

De looks

Allereerst ziet het zitje er natuurlijk heel mooi uit. Het is modern en past prima op de hedendaagse fiets. Zowel de Mini als de Maxi uitvoering zijn bestand tegen weer, wind en ijsjes! Niet geheel onbelangrijk 😉 Het zitje is in het testcentrum in Zweden uitvoerig getest onder extreme condities en is volkomen veilig!

De features

De Thule Yepp 2 heeft allerlei fijne features voor jou en je kindje. Zo is de zitting zacht, waterafstotend en kun je het goed schoonmaken. Ook werkt het ventilerend, fijn voor de langere tochtjes. Er zitten ingebouwde reflectoren op en een kwalitatief slot. Dit slot werkt middels het one key systeem van Thule, waarmee je slechts één sleutel nodig hebt voor al jouw Thule items (denk aan fietsendrager, dakkoffer, fietsstoeltjes etc.). De rugleuning is heel comfy voor je kindje en bevat twee zachte schouderbanden. Ook de vijfpuntsgordel is top, want deze kun je als ouder met één hand openen en sluiten. De gordel is bovendien antislip, waardoor deze altijd op zijn plek blijft zitten. Uiteraard zijn de voetsteunen verstelbaar en zijn de voetjes veilig en beschermd tegen de spaken van de fiets.

Je snapt…fietsen met je kindje wordt met de Thule Yepp 2 een feestje! Dit fijne stoeltje is dus verkrijgbaar in de Mini variant voor de allerkleinsten en de Maxi variant voor de wat grotere kindjes. Hij komt in 6 nieuwe trendy en frisse kleuren. Heel belangrijk is dat ze 100% voldoen aan de veiligheidsnormen, (EN Standard 14344:2022), heeft een stijlvolle look & feel en is nog eenvoudiger te installeren. Veiligheid staat immers voorop!