The Body Shop Banana Truly Nourishing Shampoo & Conditioner

Wist je dat banaan net zo goed is voor het haar, als water voor bloemen. Bananen zijn een natuurlijke huidverzachter. The Body Shop Banana Truly Nourishing lijn is daarom ideaal als je last hebt van droog en dof haar. Deze Banana lijn is verrijkt met met biologische bananenpuree en heeft ook nog eens een heerlijke geur. Lees je gauw mee naar mijn review!

The Body Shop Banana Truly Nourishing Shampoo & Conditioner

Over The Body Shop Banana Truly Nourishing

In deze fruitige lijn van The Body shop zit biologische bananenpuree vol met kalium, eiwitten en aminozuren. Gecombineerd met de Banana Truly Nourishing Shampoo en conditioner krijgt je droge haar een boost! Het beloofd je haar zachter te maken, voedt en ruikt ook nog eens heerlijk naar banaan, wat ook goed werkt voor je mood!

The Body Shop Banana Truly Nourishing Shampoo & Conditioner

The Body Shop Banana Truly Nourishing Shampoo

Ik was mijn haar om de dag en sinds een tijd gebruik ik samen met mijn dochter deze shampoo. Ik denk dat zij nog meer fan is van deze lijn als ik. Elke douche beurt lijkt nu wel een klein feestje! Voor de shampoo gebruik ik een kleine hoeveelheid, dit is natuurlijk afhankelijk van jouw haarlengte. Ik masseer het goed in en schuimt heel lichtjes. Zodra je de shampoo in het haar masseert komt de geur van banaan vrij, op een fijne subtiele manier. Daarna goed uitspoelen en klaar! Wel heeft mij haar na het gebruik van shampoo behoefte aan een conditioner. Het blijft anders toch wel iets stug aan voelen.

The Body Shop Banana Truly Nourishing Shampoo  is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €7,00 250ml

The Body Shop Banana Truly Nourishing Shampoo & Conditioner

The Body Shop Banana Truly Nourishing Conditioner

Is er om het haar te verzachten en te voeden. Ook hiervan gebruik ik per wasbeurt een kleine hoeveelheid. De conditioner schuim nauwelijks maar ruikt in vergelijking met de shampoo wel sterker. Ook deze masseer ik goed in mijn haren en laat het even een paar seconde intrekken. Vervolgens spoed ik het weer goed uit. Daarna voelt je haar gelijk zacht. Nadat mijn haar droog is, ruik je subtiel nog de banen geur. Mijn haar is makkelijker doorkambaar en ziet er naar vaker gebruik gezonder uit.

The Body Shop Banana Truly Nourishing Conditioner is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €7,00 250ml

The Body Shop Banana Truly Nourishing Shampoo & Conditioner

Conclusie The Body Shop Banana Truly Nourishing Shampoo & Conditioner

Wat een heerlijke lijn en door de geur en kleur alleen al worden wij hier in huis blij! Wat een voordeel is van de producten van The Body Shop is dat ze ingrediënten gebruiken de biologische zijn en Fair Trade. Zoals in deze lijn komt de banenpuree uit Ecuador, toch een leuk weetje. Zowel mijn dochter en ik hebben dun haar en vaak ook wel droog, deze lijn helpt ons om het haar gezond te houden en zacht. Het viel me ook op dat me haar wat voller lijkt. Deze lijn is ook nog uit te breiden met een heerlijk masker die je wekelijks kan gebruiken, voor nog beter resultaat.