Taboes in de slaapkamer, het zijn er soms nogal wat. Wij Nederlanders staan bekend als echte flapuits, maar als het neerkomt op het gebied van sex zijn we terughoudend. Waarom eigenlijk? Iedereen doet het namelijk, dus waarom moet het zo geheimzinnig zijn? Met dit artikel willen wij wat taboes doorbreken in de slaapkamer!

Taboe 1: sex toys

Sex is er in allerlei soorten, vormen etc. Hoe je het doet is helemaal aan jou en jouw partner natuurlijk, maar weet dat er vanalles mogelijk is. Wij gaan je natuurlijk niet alles uitleggen, ga dat zelf maar ontdekken! Een groot taboe rust er nog op sex toys. Heel gek eigenlijk, want tegenwoordig zijn ze zelfs bij de drogist verkrijgbaar. Sinful heeft bijvoorbeeld hele fijne toys, uiteenlopend van wat je wensen zijn. Ze komen in allerlei kleuren om het lekker luchtig te houden. Wist je trouwens dat er ook speciale toys zijn die gemaakt zijn van plastic afval uit de oceaan? Ze heten ohhcean, een leuke toepasselijke naam 😉 Het fijne van sex toys is dat je het samen met je partner kunt gebruiken, maar ook alleen voor wat me-time!

Taboe 2: rollenspel

Doe jij wel eens aan rollenspel met je partner? Het eerste wat in je opkomt om te zeggen is waarschijnlijk nee, maar weet je dat wel zeker? Rollenspel hoeft niet altijd heel uitgebreid te zijn met pakjes die je aantrekt etc., maar dat kan wel. Mochten jij en je partner dat spannend vinden kun je dit rollenspel ook tot buiten de slaapkamer uitbreiden. Ga bijvoorbeeld naar het café en doe alsof je elkaar net leert kennen. Heel gek misschien, maar wanneer je er beiden vol voor gaat ook spannend en leuk!

Taboe 3: bondage

Bondage klinkt als iets heel spannends en het heeft ook een wat negatief karakter. Het komt bij veel mensen agressief over, maar dat is totaal niet de bedoeling. Het kan namelijk ook heel zacht, teder en lief zijn. Wanneer je een mooi lingeriesetje aantrekt kun je er ook voor kiezen om handboeitjes klaar te leggen. Je hoeft elkaar niet op te sluiten of vast te maken aan het bed, maar de handen aan elkaar kan al heel wat zijn. Hiervoor moet je elkaar natuurlijk wel volledig vertrouwen, dus doe dat wel met de persoon die hier echt geschikt voor is zoals je vriend of man. Zorg ook voor een stopwoord, zodat de andere persoon weet wanneer het genoeg is.

Tja, taboes zijn er om te doorbreken. Soms is het confronterend of heftig, maar weet dat bovenstaande gewoon heel normaal is en je niets geks doet. Geniet ervan samen!