Herôme Colour Revival

Onlangs kreeg ik een leuk pakketje van Herôme met hierin o.a. een geheel nieuw product! “Herôme Colour Revival”, een product die de beschadigde gelakte nagels in een handomdraai weer hersteld. Kijk je gauw mee naar mijn unboxing en review!

Herôme Colour Revival

Over Herôme

Herôme is voor namelijk bekend door de verzorgingsproducten voor handen en nagels. Inmiddels zijn er ook producten van Herôme verkrijgbaar voor de voeten en ogen. Uniek is dat Herôme zelf hun eigen producten ontwikkelen, produceren en verkopen in binnen en buitenland.

Dierproefvrij

Herôme vind dat mooie en goede producten niet ten kosten moeten gaan van dieren. Daarom zijn alle Herôme producten dierproefvrij. Daarnaast verkoopt Herôme geen producten in landen waar dierproeven wel verplicht zijn.

Herôme Colour Revival

Herôme Glasvijl

In mijn pakket zat o.a. een glasvijl. Ik gebruik zelf al vier jaar lang een glasvijl van Herôme en deze was ook echt wel aan vervaging toe, dat merkte ik direct toen ik deze in gebruik nam. Echt deze kan ik iedereen aanraden!

Herôme Colour Revival

De glasvijl zit een een suède beschermhoesje en daarnaast ook een plastic hoesje als je je glasvijl mee wilt nemen in je tas.

Herôme Colour Revival

Met de glasvijl voorkom je haakjes, splijtende, brekende nagels. Met deze onslijtbare vijl kan je zonder veel moeite je nagels in een mooie vorm vijlen. Door de speciale structuur van het glas kan je de nagels vanaf de zijkant richting het midden gevijld worden. Je merkt dat hierdoor je ook dat onjuist vijlen niet mogelijk is. De glasvijl kan in de vaatwasser.

Herôme Glasvijl is verkrijgbaar in diverse drogisterijen en online in de webshop van Herôme voor €11,15

Herôme Colour Revival

Herôme Colour Revival

Herôme nagellak

Ik ontving ook drie nagellakken van Herôme. De nagellakken van Herôme zijn klein maar fijn! De nagellakken van Herôme hebben allemaal een inhoud van 4ml. Zo kan je gemakkelijk een kleurtje een keer uittesten of meenemen op reis. Herôme heeft zo ongeveer 200 verschillende kleuren in hun assortiment. De nagellakken verzorgen de nagels en geven ze een prachtige glanzende finish.

Herôme nagellakken zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en online in  de webshop van Herôme voor €2,99 per stuk

Herôme Colour Revival

Herôme Colour Revival

Herôme Colour Revival

En dan het nieuwste product van Herôme “Colour Revival”. Niets is zo vervelend als je gelakte nagels beschadigd zijn en vervaging van kleur. Special hiervoor heeft Herôme de Colour Revival gelanceerd. De Colour Revival is een glossy, sneldrogende formule. Deze intensiveert de dof geworden kleur en herstelt krasjes en kleine beschadigingen. En zo lijken je nagels weer net gelakt! Ook kan je deze lak goed gebruiken voor je gelakte teennagels. De nagellak op de teennagels blijft langer zitten dan op de nagels van je handen. De teennagels worden snel dof door een dagje zon, zee en strand en met Colour Revival breng je de kleur weer helemaal tot leven!

Herôme Colour Revival is verkrijgbaar in diverse drogisterijen en online in de webshop van Herôme voor €11,75

Herôme Colour Revival

De nieuwe Herôme Colour Revival is echt een topper en gebruik hem zelf heel graag, vooral voor mijn teennagels. De glasvijl is zoals ik eerder zei echt een aanrader hierdoor zijn mijn nagels in een veel beter conditie doordat ze niet gaan brokkelen of splijten.

Ben jij bekend met de producten van Herôme?