ORLY The New Neutral

Op naar de herfst van 2018! ORLY komt dit najaar uit met een prachtig klassieke herfst kleuren palet. De kleuren uit ORLY The New Neutral sluiten naadloos aan met de natuurlijke wereld, ze zijn een weerspiegeling van de herfst. Vandaag laat ik jullie de review en swatches zien van mijn favoriete nagellakmerk! Kijk je gauw mee!

ORLY The New Neutral

Over ORLY The New Neutral

De nieuwe ORLY The New Neutral Collection bestaat uit zes prachtige neutrale herfst kleuren. De collectie straalt warmte en elegantie af.

Pluspunten van ORLY

  • ORLY bevat geen dierlijke ingrediënten
  • ORLY is dierproefvrij
  • Er zijn geen ingrediënten gebruikt waar dierproeven mee zijn gedaan

ORLY The New Neutral

ORLY The New Neutral

ORLY – Olive You Kelly

Olive You Kelly is zoals de naam al doet vermoeden een olijfgroene kleurige lak. De nagellak brengt erg fijn en gemakkelijk aan, het kwastje heeft een mooie breedte waardoor je in één enkele beweging de lak al mooi op je nagel krijgt. Met twee laagjes heb je een mooie dekking, als finish heb ik nog wel een top coat aangebracht.

 

ORLY The New Neutral

ORLY The New Neutral

ORLY – Fall Into Me

Dit is het enige matellic lakje in de collectie. De kleur is bruin/ bronze en denkt ook mooi met twee laagjes. Deze lak is ook goed te combineren met de andere kleuren uit de collectie, bijvoorbeeld als accentnagel. En houd je van stempelen dan kan je Fall Into Me daar ook zeker goed voor gebruiken.

ORLY The New Neutral

ORLY The New Neutral

ORLY – Cashmere Crisis

Cashmere Crisis is een taupe kleurig lak met een grijze ondertoon. Ik vind de kleur echt klasse en stijl uitstralen. Deze dekt ook mooi met twee dunne laagjes.

 

ORLY The New Neutral

ORLY The New Neutral

ORLY – Snuggle UP

Dit is één van mijn favoriete kleur uit de collectie. Het is een mooie zachte nude crème kleurige lak. Perfect dekking met twee dunne laagjes en dat had ik van te voren niet verwacht. De lakken van ORLY drogen snel en mooi op.

 

ORLY The New Neutral

ORLY The New Neutral

ORLY Mauvelous

Mijn tweede favoriet is toch wel deze aard – achtige roze nagellak. Ideaal als je toch een kleur op je nagels wilt hebben die vrouwelijk is maar niet te opvallend. Ook deze dekt wederom mooi met twee laagjes.

ORLY The New Neutral

ORLY The New Neutral

ORLY – Seize The Clay

En deze laatste lak uit de ORLY collectie Seize The Clay is ook zeker een favoriet. Een hele mooie elegante vrouwelijk kleur. De kleur word door ORLY omschreven als baksteen rood. Niet te vel en er zit een roze ondertoon in. Deze dekt mooi met twee dunne laagjes.

ORLY The New Neutral

De collectie is zeker een mooie weerspiegeling van de herfst. Elke tint hoort hier gewoon thuis. De ORLY heeft de collectie toch ook divers weten te maken en denk dat er voor iedereen wel een geschikte kleur bij zit. Ik zal zeker de kleuren Mauvelous en Seize The Clay vaak op hebben.

ORLY The New Neutral collectie is verkrijgbaar per stuk voor €12,95 bij Bransus Cosmetics

Welke kleur spreekt jouw het meeste aan uit nieuwe ORLY collectie?