Nederland is weer een mooi plussize label rijker! Only Carmakoma, een aftakking van het merk (en de winkel) ONLY heeft echt hele toffe looks en pasvormen voor de curvy vrouw. Benieuwd wat ik voor een look heb samengesteld? Lees dan snel verder.

Hoewel ik druk aan het sporten ben, dat maatje 36 zal ik nooit krijgen. En dat wil ik eerlijk gezegd ook helemaal niet. Zeker niet toen ik de nieuwe Only Carmakoma kleding lijn zag! Wat een toffe designs om nog maar over de pasvorm te zwijgen. Van Sans-Online mocht ik een outfit samenstellen.

Voor deze outfit koos ik als eerste de Majolica Blue bloemen top. De pasvorm is echt perfect al zeg ik het zelf. De leuke details zoals de elastieke mouwen en de half open rug laten echt zien dat dit merk niet alleen kijkt naar comfort maar ook fashion statements. Iets wat niet geheel vanzelfsprekend is als je naar plussize merken kijkt.

Om de outfit af te maken heb ik een mooie zwarte skinny jeans gekozen. Ik heb zelf veel blauwe skinny jeans, maar zwart nog niet. Die had ik dus wel echt nodig! Het fijne aan deze is dat hij echt gemaakt is voor curves. Dit merk ik aan het fijn dat het een hoog model is, en mijn bredere heupen er echt mooi in zitten. Ze hebben naar mijn idee echt goed nagedacht over hoe dit model om het vrouwen lichaam zou moeten vallen. Hier word ik echt zo enorm blij van!

Only Carmakoma is echt een merk wat nu boven aan mijn shoplijstje komt te staan! Ik ben ook heel erg benieuwd hoe hun zomer/lente collectie er uit gaat zien. Nu zag ik vooral veel donkere kleuren tussen de dameskleding (wat natuurlijk perfect past bij dit seizoen) maar ik ben zelf juist gek op wat lichtere kleuren dus ben erg benieuwd!

Wat vind jij van deze Only Carmakoma look?