Ik ben gek op simpele kleuren als zwart, wit en grijs. Daarom wil ik jullie graag een all black outfit laten zien met onder andere items van River Island!? Benieuwd? Lees dan snel verder.

Met zwart kan je niet snel fout gaan. Maar wil je echt een statement maken, dan heb je echt een goeie aan een opvallend jasje. Ideaal met het koude weer, maar ook een musthave voor iedere kledingkast. Ik was dan ook erg blij toen ik deze super stoere leather look jas tegen kwam bij de jassen van River Island. Het leuke aan dit jasje is dat je de bondkraag er ook af kunt halen waardoor hij ook erg leuk te dragen is in het voorjaar.

plus size prom gown in UK

Omdat het nog wel een beetje fris is draag ik mijn zwarte legging van Conte. Niet alleen een ontzettend fijne pasvorm omdat ze lengte maten aanbieden maar ook nog eens ontzettend warm omdat de binnenkant een fleece voering heeft.

En omdat ik wel echt een opvallende look wilde creëren heb ik ervoor gekozen om deze outfit af te maken met mijn geweldig zwarte hoge laarzen van Sacha. Het leuke aan deze laarzen is de print. Het zijn eigenlijk allemaal losse vlakken met onder andere slangen prints. Echte eyecatchers al zeg ik het zelf! Overigens lopen ze heerlijk. En dat is natuurlijk niet geheel onbelangrijk als je een avondje op stap gaat in je all black outfit.

Ik vind het ontzettend leuk om outfit blogs voor jullie te maken. Vaak kies ik zelf leuke setjes uit, maar ik ben ook erg benieuwd wat jullie graag zouden willen zien. Laat daar om je verzoekjes achter in de comments en wie weet stel ik binnenkort een outfit samen naar aanleiding van jouw berichtje!

Wat voor een outfit zou jij graag volgende keer willen zien? 

Handtekening Jamey